Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi PHP tudással lehet...

Mennyi PHP tudással lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Talán kicsit hosszú lesz..:

20 éves vagyok.

Tavaly júniusban tettem le a szoftverfejlesztő szakmát, mely egyébként jeles lett (bár tudom, hogy ez már nem releváns). Emellett egy informatikai érettségim is van, mely felhatalmazna rendszergazdai állást betölteni. Nos, én ebben szerettem volna elhelyezkedni, viszont kb. sehol nincsen üres hely, így nincs rá módom.

A környezetemben mindenki azt kérdezgeti és kérdezgette, hogy miért nem helyezkedek el egy szoftverfejlesztőként. Én mindig azt válaszoltam, hogy félek, hogy nem tudnám teljesíteni a rám bízott feladatot. És ez az igazság. Mindig az megy végig a fejemben, hogy mi van, ha alkalmaznak, elmondják, mit kell megcsinálnom, de nem vagyok rá képes, és csak ülök ott leblokkolva.

Azért írom elkeseredettségemben ezt a kérdést, mert tegnap voltam egy baráti összejövetelen, ahol elmondtam, hogy már nem bírom a bezártságot és elmegyek dolgozni egy üzletbe árufeltöltőnek, mire mindenki lehurrogott, hogy az én tudásommal meg szakmámmal ennél rosszabb ötletem nem is lehetne.

Bár itthon ismét gyakorlom a webfejlesztést (html, css, javascript, php, mysql), és össze tudok rakni weboldalakat, adatbázisokat, nem tudom, mi az elég, mennyi tudással lehet elhelyezkedni..

Honnan tudhatom, hogy elég tudásom van-e betölteni egy ilyen állást? Ti mit tennétek a helyemben?

2019. febr. 24. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a legrosszabb ami történhet? Kirúgnak, de akkor már lesz információd arról, hogy mit kellene még tudnod.

Kockázat? Semmi!

2019. febr. 24. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, én a helyedben jelentkeznék az valamelyik informatikai karra.
2019. febr. 24. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ember, felmesz egy allaskereso oldalra, megnezed miket kernek egy junior php pozihoz
2019. febr. 24. 17:10
 4/4 anonim válasza:
Ne félj elvállalni programozói munkát, max kirúgnak.
2019. febr. 24. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!