Mi a hiba még egy ilyen egyszerű kódban is? (C++)
Figyelt kérdés
Most kezdtem egyetemen, gyakorolnék is, de hasonló kód,ami ott lefutott az IF ágnál, itt egyszerűen kilép a cmd.. Visual Studioban csináljuk. Mi a baj?
#include <iostream>
using namespace std;
void main() {
int N;
cout << "Kerek egy egesz szamot: ";
cin >> N;
if (N <= 10)
cout << "Nagyobb szamra gondoltam 10nel";
}
Ha ilyen alapra se vagyok képes, hiába szeretem az informatikát,nem tudom hogy tudom elvégezni, egy órája ezen gondolkodok, de még órán is igy csináltuk,ott lefutott...
2019. febr. 15. 15:14
11/11 anonim válasza:
Az is lehet a baj, hogy benan tanitjak. Ne add fel, de nezz utana, hogyan segithetsz magadon. Ha bena az ora, akkor keress magadnak a neten egy tutorialt. Ido kellhet, mig belejossz, de azert meg nem kell az elso nehezsegnel feladni. Masreszt attol meg, hogy valami hiba utolag trivialisnak tunik, nagyon nehez lehet megtalalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!