Szerintetek egy c# tanusítvánnyal lehet bármilyen munkát találni, vagy ahhoz hivatalos okj szükséges minimum?
Figyelt kérdés
Tanusítvány: Bemész egy iskolába felnőttként, megtanulsz c#-al programozni, de hivatalos szakmát nem ad, csak egy oklevelet, vagy tanusitványt , hogy te értesz ehhez.2019. febr. 14. 18:26
11/12 anonim válasza:
Szerintem sokan nagyon félreértik ezeket a képzéseket. 12 éve dolgozok c# környezetben, de nem merném kijelenteni, hogy "megtanultam". Ehhez képest sokan jönnek azzal, hogy c# után mi legyen a második nyelv, mert azt már megtanulták egy 1 éves tanfolyamon...
Kis cégekhez elmehetsz azzal, hogy bemutatsz pár saját projektet, amik tényleg értelmesek (nem helloworld-re gondolok). De nagy cégeknél alapkövetelmény a diploma. Másik lehetőség, hogy csinálsz egy bt-t vagy kiváltod az egyéni vállalkozóit és bedolgozóként keresel munkát. Hátránya, hogy ehhez általában ismeretség kell, aki bevisz az adott helyre.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Adtam zöld pipát mindenkinek:)
2019. febr. 15. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!