Szerintetek egy c# tanusítvánnyal lehet bármilyen munkát találni, vagy ahhoz hivatalos okj szükséges minimum?
A négyes hülyeségeket ír.
Nem esélyes, hogy felvennének egy tanusítvánnyal, amely csak annyit rögzít, hogy te jártál x hónapig valamiféle tanfolyamra.
A nyelvhez való értés sem a frameworkök ismeretében merül ki. Ez oltári nagy baromság. Programozni, tehát algoritmizálni kell tudni, jól, és az adott nyelvet kell ismerned, behatóan, hogy ne azzal teljen a munkaidőd, hogy megírsz olyan függvényeket, amelyeket a nyelv libjei, vagy a cél OS API-jai alapban tartalmaznak.
tanusítvány vagy akár az OKJ nem nagyon érdekel senkit ezen a területen
a legtöbb helyen egyetem a beugró de ha kened-vágod vannak helyek ahova behívnak egyetem nélkül és felvehetnek tudás alapon
sok helyen a papír csak egy papír aztán csináltatnak veled tesztet, vagy épp megfelelő referenciákkal menj
ne úgy, hogy itt ez a papír megszereztem, hanem X-Y-Z projekten dolgoztam, szabadidőmben ezt és ezt csináltam...
a papír csak a formalitás, nem egyenlő a tudással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!