Megéri még programozónak menni?
Egyre több az ilyen Greenfox meg stb sulis, másrészt a felmérések szerint, egy kezdő kb 250 körül kap Pesten, később is max 400-ra megy fel, de azért már kő keményen meg kell dolgozni meg kell a diploma.
Közben meg most keresek targoncásként 280 nettó körül és full laza a munka.
Teljesen rosszul látod a dolgot.
Lehet, hogy Te most ennyit keresel targoncásként, de 5 év múlva is ennyit fogsz.
Nekem programozóként 5 év alatt 200-ról 600 fölé nőtt a fizum és még bőven lehet belőle kihozni sima egyszeri alkalmazottként is. Vállalkozóként meg aztán határ a csillagos ég.
Nem.
Egyébként így már jól hangzik.
Köszönöm.
25 vagyok egyetem nélkül, sokat otthon hobbiból tanultam kb 2x300k-t keresek és még eléggé az elején járok az utamnak
ez nem túlzás, ha valaki akar, akkor elég sokat ki lehet ebből hozni és még ez nekem is eléggé az alja szintem amit elértem, sokkal komolyabb terveim vannak és mint látszik haladok is a megvalósítással :)
Úgy látom az oldalon diktatúra van.
Azért leírom mégegyszer.
Mivel már bárki programozhat, 5 év múlva fele ennyit nem fogtok keresni.
#16:
Ahahahahaaha :D :D :D
Ebben csak az a szomorú, hogy az én fizetésem fele is duplája lesz a Te fizetésednek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!