Android programozás, applikáció grafika?
Sok androidos most megkövez, de én nem szeretem a Droid Studió -ban írni, szerkeszteni a kinézetett.
PhoneGap/Cordova/ionic szerkezetbe szeretem megoldani a megjelenést, azaz HTML5+CSS3+JS -el, sokkal szebb, látványosabb megjelenést lehet csinálni, és sokkal könnyebben mint a hagyományos módon. :-)
JAVA -val pedig plugin szinten a háttér kommunikációt, funkciókat látom el, ami JS -el kommunikál.
De persze, használhatod az Android Studiót is, rengeteg leírás van róla a neten, Videó viszont kevesebb, de párat lehet találni ebbe a témában is róla, mármint a dessingel kapcsolatba.
Program szempontból a külsőt pl. HtoShop vagy GIMP -el tudod szerkeszteni, PNG képekből építheted össze illetve színes, átmenetes rétegekből.
igen az android studio csak egy fejlesztői környezet különféle eszközökkel megpakolva.
java és kotlin a támogatott nyelvek, illetve lehetőséged van javaból egy interfészen keresztül c++ os kódot is elérni (ezt még nem próbáltam ezért nem tudom mennyire komplikált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!