Programming hub - applikaciorol velemenyek, megeri elofizetni ra mivel most van valami akcios elofizetesuk?
miert mondod? vegig vittel mar amugy valmilyen nyelvet?
nem rosszbol csak kerdezem, hogy mibol irtad
Mi az, hogy végigvinni? Programnyelveket nem lehet csak úgy végigvinni, mint a játékokat.
Megtanulni a szintaxist meg a nyelv speciális tulajdonságait meglehet. De a programozás folyamatos tanulás, az hogy megtanulsz 1 nyelvet használni még semmit nem jelent, ezer más dolgot kell még tudni ezen kívül.
Na de ez lényegtelen, azért mondom, mert az ilyen appok, weboldalak ahol annyiból áll a tanulás, hogy válaszolgatsz a kérdésekre és ír 1-2 mondatot a témáról az nem tanulás, az egy baromság. Végigjátszhatod, vagy mit tudom én mit lehet vele csinálni, de végén úgyse fogsz tudni egy használható programot összedobni.
Ingyen oké, bevezetésnek jó, de mivel előfizetést írtál, így ezerszer jobban jársz, ha inkább egy könyvet veszel, ami részletes, nem a bemagolásra ösztönöz, hanem a megértésre. Úgyhogy tiszta jó szándékból írtam mindezt, hogy kíméld a pénztárcád és ne dobd ki felesleges dolgokra a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!