Játékokhoz csalás készítés?
Nagyon ritkán szoktam játszani akkor is inkább csak saját vagy Honfoglalóval. A napokban viszont kiadták a csgo-ingyenes verzióját így osztálytársam elpanaszkodott hogy sok a csaló.
Ez szöget ütött a fejemben hogy ezeket ki írja?
Én a C# nyelvet tanulom ( A PHP mellett) és egyenlőre fogalmam sincs hogy ezeket meg lehetne-e írni ebben is.
( Nem mintha használnám, mint írtam nem játszok ) viszont tanulás céljából nagyon jónak tűnik az ötlet.
Google-ban keresgettem de a c++ találatokat dobta ki amihez sajnos nem értek :( kicsit sem)
Ha van valaki aki ért a témához és elmagyarázná ezek hogyan működnek c# nyelven, mi kell hozzá annak nagyon megköszönném.
16.F
Mint leírtam nem szoktam játszani, és maga a csalást könnyű megtalálni forráskódot nem adnak hozzá (Ami nekem kellene) ILLETVE nem kell hogy CSGO működését magyarázza el nekem valaki ha egy alap windows játékhoz ad valaki C# leírást akkor annak is örülnék...
Köszönöm, ilyen jellegű hsz-eket nem kérek mint #1 akinek a hozzászólásából érződik hogy semmi köze nincs az informatikához.
A csalásokra egész nagy üzlet épül, mert a többségük fizetős - és ezért nem is nyilvános hogy mit és hogyan tartalmaznak, mert nekik abból van pénzük hogy a sok hülyegyerek megveszi a csalást amivel nyugodtan játszhat míg nem detektálja a Valve és teszi tiltólistára.
A többi csalás ami nincs ennyire védve és jól megcsinálva, akár telepítés és indítás után rögtön az első meccsen a rendszer által tiltásra kerül, a felhasználóval együtt, így azok nem is hatékonyak.
Emiatt magadtól kell rájönnöd hogy mi a jó csalás titka, mert ami tényleg jó az nem publikus, hogy csak úgy lemásold magadnak.
Most nem az érdekel hogy annak mi a titka mert nem szeretnék én sem használni sem megosztani ilyet az oka eléggé egyszerű [link]
Nem szeretnék hasonló helyzetbe kerülni.
Engem ami érdekel az a működése, hogy az a menü ami játék közbe előhozható ill. a játékos körüli doboz (a kép amit alul látni: [link] )
Neked mi bajod van?
Kiírok egy kérdést TANULÁS CÉLJÁBÓL
erre Nekiállsz itt rontani a levegőt, miközben egy csepp értelem, felfogóképesség nincs benned ha csalni akarnék akkor rákeresek... ( [link] )
viszont nekem a tudás kell és nem az retkes csalás, DE Nekem mind1 éntőlem beszélhetünk bármi más játékról is.
az a menu, nagy eséllyel: [link]
szerintem a dll inject felé nézelődj, igaz ez c++, de attól még tartalmaz hasznos információt: [link]
biztos vannak más technikák is, nem nagyon foglalkoztam velük
de a csalásoknál szerintem inkább a nehezebbik része az anti-cheat megkerülése és a folyamatos lépés tartása, hogy egy frisebb változata se vegye észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!