Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Játékokhoz csalás készítés?

Játékokhoz csalás készítés?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán szoktam játszani akkor is inkább csak saját vagy Honfoglalóval. A napokban viszont kiadták a csgo-ingyenes verzióját így osztálytársam elpanaszkodott hogy sok a csaló.

Ez szöget ütött a fejemben hogy ezeket ki írja?

Én a C# nyelvet tanulom ( A PHP mellett) és egyenlőre fogalmam sincs hogy ezeket meg lehetne-e írni ebben is.

( Nem mintha használnám, mint írtam nem játszok ) viszont tanulás céljából nagyon jónak tűnik az ötlet.

Google-ban keresgettem de a c++ találatokat dobta ki amihez sajnos nem értek :( kicsit sem)

Ha van valaki aki ért a témához és elmagyarázná ezek hogyan működnek c# nyelven, mi kell hozzá annak nagyon megköszönném.

16.F

2018. dec. 8. 17:44
 1/8 A kérdező kommentje:

Mint leírtam nem szoktam játszani, és maga a csalást könnyű megtalálni forráskódot nem adnak hozzá (Ami nekem kellene) ILLETVE nem kell hogy CSGO működését magyarázza el nekem valaki ha egy alap windows játékhoz ad valaki C# leírást akkor annak is örülnék...

Köszönöm, ilyen jellegű hsz-eket nem kérek mint #1 akinek a hozzászólásából érződik hogy semmi köze nincs az informatikához.

2018. dec. 8. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A csalásokra egész nagy üzlet épül, mert a többségük fizetős - és ezért nem is nyilvános hogy mit és hogyan tartalmaznak, mert nekik abból van pénzük hogy a sok hülyegyerek megveszi a csalást amivel nyugodtan játszhat míg nem detektálja a Valve és teszi tiltólistára.

A többi csalás ami nincs ennyire védve és jól megcsinálva, akár telepítés és indítás után rögtön az első meccsen a rendszer által tiltásra kerül, a felhasználóval együtt, így azok nem is hatékonyak.

Emiatt magadtól kell rájönnöd hogy mi a jó csalás titka, mert ami tényleg jó az nem publikus, hogy csak úgy lemásold magadnak.

2018. dec. 8. 18:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Most nem az érdekel hogy annak mi a titka mert nem szeretnék én sem használni sem megosztani ilyet az oka eléggé egyszerű [link]

Nem szeretnék hasonló helyzetbe kerülni.

Engem ami érdekel az a működése, hogy az a menü ami játék közbe előhozható ill. a játékos körüli doboz (a kép amit alul látni: [link] )

2018. dec. 8. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Neked mi bajod van?

Kiírok egy kérdést TANULÁS CÉLJÁBÓL

erre Nekiállsz itt rontani a levegőt, miközben egy csepp értelem, felfogóképesség nincs benned ha csalni akarnék akkor rákeresek... ( [link] )

viszont nekem a tudás kell és nem az retkes csalás, DE Nekem mind1 éntőlem beszélhetünk bármi más játékról is.

2018. dec. 8. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:

az a menu, nagy eséllyel: [link]

szerintem a dll inject felé nézelődj, igaz ez c++, de attól még tartalmaz hasznos információt: [link]

biztos vannak más technikák is, nem nagyon foglalkoztam velük

de a csalásoknál szerintem inkább a nehezebbik része az anti-cheat megkerülése és a folyamatos lépés tartása, hogy egy frisebb változata se vegye észre

2018. dec. 8. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Na most azt találtam ki hogy azt a menüt (ami a csalásokban benne van de fogalmam sincs hogyan működik) rakok bele egy Buttont és azt ha bekattintom akkor beírja játékkonzolba hogy exit és akkor csináltam egy kilépés gombot gyakorlatilag, ha ezt megcsinálom megelégszem vele majd mikor jobban megy az egész akkor újra nekiállod addig viszont elég nekem ennyi is.
2018. dec. 8. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Különféle megoldások vannak, de alapvetően úgy működik, mint egy debugger, azzal a különbséggel, hogy nem csak kiolvassa a program adott memóriacímről az értéket, hanem automatikusan módosítja is megadott paraméterek alapján. Pontosan ezért van, hogy C++-ban találsz hozzá kódokat, mivel ott manuális memória kezelés miatt ez könnyebb, bár emlékeim szerint a Lua is népszerű ilyen célra.
2018. dec. 8. 19:57
 8/8 anonim válasza:
A csalás készítők (az ingyenes wallhack készítői) igazából annyit csinálnak, hogy kihasználják a játékban meglevő "r_drawothermodels 2" parancsot, ami annyit tesz, hogy ha te egy admin vagy a szerveren, akkor ezt be tudod irni (tehát valve szervereken nem) és akkor látod a játékosokat, fegyvereket, stb. a falon át. Ezen túl baromi egyszerű megcsinálni, hozzáraknak egy anti-vac scriptet és rányomják a nevüket. :D
2019. jan. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!