NetBeans-re hogy lehet letölteni az android plugint?
Szeretnéd androidra programozni, de NetBeans-ben szeretném mert ezt használom már régóta. Néztem neten, hogy hogy lehet letölteni a plugint amivel elvileg tudnék andoridra programozni, de a link ( [link] nem működik. Ezt a hiba üzenetet kapom:
(Unable to connect to the android because of Server returned HTTP response code: 503 for URL: [link]
Valaki tudna valami megoldást? Esetleg másik fejlesztő környezet?
Mit értesz a sok specifikus metódus alatt?
Mert, bár nem próbáltam, de szerintem NetBeans alatt is ugyanazokat a metódusokat használod mint AS alatt.
Ez egyébként is erre lett kitalálva, ne kínozd magad mással.
Például máshogy kell stringet bekérni egy szövegmezőből. Ez ugyan nem metódus, de az ilyen különbségek miatt. De ez lehet, hogy amiatt van, hogy androidra készül a program. Még sosem írtam androidra programot csak sima java-t, csak a javanak így magában nem látom értelmét, hogy windowsra írjak benne programokat. Akkor már miért ne inkább c#.
Viszont akkor át kéne szokni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!