Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy telepített programot hogy...

Egy telepített programot hogy lehet használni?

Figyelt kérdés

Úgy értem egy általam írt programból vezérelve és nem parancssorral. Konkrétan Acrobattal szeretnék PDF-et összefűzni javascripttel vagy vbscripttel amiket pl indesignból tudok indítani.

Van parancssorral használható PDF kezelő program, de ha már van egy Acrobat a gépen akkor azt használnám. A PDF összefűzést nem lehet Acrobat parancssorral végezi.

2018. nov. 21. 11:42
 1/3 A kérdező kommentje:

Az alábbi vbs kód működik, csak nekem javascripttel jobban tetszene, hogy lehet azzal megoldani?

call main

sub main

Dim app

Set app = CreateObject("AcroExch.App")

Set baseDoc = CreateObject("AcroExch.PDDoc")

Set insertDoc = CreateObject("AcroExch.PDDoc")

srcPath = "D:\file1.pdf"

srcPath2 = "D:\file0.pdf"

destPath = "D:\merge.pdf"

baseDoc.Open srcPath

insertDoc.open srcPath2

baseDoc.InsertPages -1, insertDoc, 0, baseDoc.GetNumPages(), 1

baseDoc.Save &H1, destPath

app.CloseAllDocs

app.Exit

end sub

2018. nov. 21. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
A publikus api-ján keresztül, ha van ilyen.
2018. nov. 21. 15:05
 3/3 A kérdező kommentje:

To use the ActiveXObject, you'll need to have your JavaScript call a VBScript using the app.doScript method. InDesign/Extendscript JavaScript does not have a way to use external ActiveX objects (or DLLs or other system services).

Szóval nincs, nem lehet. A Javascriptből indított VbScript az egyetlen mód.

2018. nov. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!