Releváns egy ilyen videó? Komolyan ilyen programozó napja?
Hát, én nem örülnék, ha 9-re beérkezés után este 8-ig kéne maradni + sörözés 11-ig.
Én kb 9-től 5-ig szoktam bent lenni, nagyon kivételes esetben vagyok tovább...inkább hamarabb lelépek.
Pláne hogy 6:22-kor kel és még otthonról is dolgozik reggel... én 8:15 körül szoktam felkelni.
Mikor alszik, ha 11-kor indul csak haza és 6-kor kel?
Nálunk pl. kb ez jellemző, aktív munka jó ha van 3-4 óra, a többi lébec.
Svédbe még ennyit se dolgoztam, ott volt a leglazább, az angoloknál szintén.
Egyedül a németeknél kellett dolgozni többet.
De mint fentebb írták nagyon sok mindentől függ, cég, projekt, és ami a legfontosabb a tudáson, minél többet és jobban tudsz, annál lazábban kezelheted.
Kevés tudás, gyakorlat = sok güri, kevés pénz
Sok tudás, gyakorlat = kevés güri, sok pénz
Nálunk többen is sportolnak dél körül, mert déltől 2-ig elvileg nem kell bent lenni. Ilyenkor van lehetőség kaja mellett mindenkinek elintézni az esetleges nyűgjét és többen ezt az időt sportra használják. Van aki kondizik, más úszik vagy fut.
Igazából, aki komolyabban akarja csinálni, hamar rájön, hogy nem annyira jó ez a dél körüli sportolás. Mivel kajálni is kell, van kb 1 órád sportolni, amiből az átöltözés, tusolás stb miatt valójában fél óra lötyögés lesz. Továbbá, emiatt 1 órával tovább bent kell maradni, hogy meglegyen a napi átlag 8 óra az irodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!