Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen kérdéseket tehetnek...

Milyen kérdéseket tehetnek fel állásinterjún?

Figyelt kérdés

C#-al kapcsolatos állásinterjúról beszélek.

Akár egy MVC-s technológiába.

2018. okt. 31. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Erről rengeteg anyag van angolul és magyarul az interneten
2018. okt. 31. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Programozással kapcsolatos kérdéseket feltehetnek.
2018. okt. 31. 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm, tudom én is hogy van, de én konkrétan a Ti kérdéseitekre vagyok kíváncsi, nem 6 évvel ezelőtti irreleváns szarokra.

#2 Köszönöm, ez sok információt hordozott számomra.

2018. okt. 31. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Ez annyira függ a pozíciótól, hogy talán nem is lesz releváns amit ide írok.

De szerintem OOP-s dolgokat mindenképp fognak. Kérdezhetnek design patterneket, solid elveket, akármit. Lehet hogy kapsz egy hibás kódot, vagy akár egy feladatot.

Ha volt előző munkahelyed, akkor arról biztos kérdezni fognak, hogy ott milyen technológiákkal foglalkoztál, stb.

2018. okt. 31. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
13%

Figy... milyen programozó vagy, ha a google-t nem használod?

"common c# interview questions"

2018. okt. 31. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon függ attól, hogy hova mész interjúzni. Amerikai multiknál az interjú általában sokszor inkább személyiségteszt, mint szakmai kompetencia.

Európaiaknál sokkal jellemzőbb a szakmai fókusz. Vannak helyek, ahol eléd tolnak egy írásos tesztet, amit ki kell töltened, aztán átbeszélitek. Van, ahol például leír egy-két sort a szakmai interjúztató és megkérdezi, hogy mit csinál, vagy megkér téged, hogy hogyan oldanál meg valami egyszerű dolgot.

De nagyon sok múlik a szakmai előéleteden. Máshogy állnak egy pályakezdőhöz, mint egy tapasztalt pályázóhoz.

2018. okt. 31. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"vagy megkér téged, hogy hogyan oldanál meg valami egyszerű dolgot."

Ja, persze..

2018. okt. 31. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!