Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez milyen szintű tudást igényel?

Ez milyen szintű tudást igényel?

Figyelt kérdés

“Basic knowledge of Java programming language”

Ha ez van egy gyakornoki allas leirasban.

2018. okt. 15. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Alapszintűt.
2018. okt. 15. 11:34
 2/9 SimkoL ***** válasza:
78%
Ha már az angol se megy ne nagyon pályázd meg :)
2018. okt. 15. 11:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Oké ... vicces ... de ez pontosan mit takar a Java esetén?

Tudok írni egy for ciklust? Objektum orientáltág? Multithreading? Ismerem a Collections libraryt? JUnit?

Hol a vonal ami meghatározza az alapszintet?

2018. okt. 15. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen vonal igazából.

Minél több, annál jobb.

2018. okt. 15. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Java SE főbb témáit ismerd. A haladóbb dolgokhoz is tudj hozzászólni, még ha nem is ismered mélységeiben. Algoritmusok, adatszerkezetek, stb. De nyilván a konkrét pozíció határozza meg.
2018. okt. 15. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Legalább középszintű angol és alapszintű java tudást igényel. Nem kötekedés meg semmi, de mivel, hogy megtanulj programozni kell az angol is így valószínüleg te egyikkel sem rendelkezel.
2018. okt. 16. 07:49
 7/9 A kérdező kommentje:

6# 16 évesen raktam le az angol C1et most meg BME mérnökinformatikára járok és gyakornoki pozíciót keresek :)

Nem értem, hogy mért gondolják az emberek, hogy nem tudom mi jelent a “basic” szó.

A kérdés arra vonatkozik, hogy mi határolja az alap szintű java tudást. Azaz pontosan mit takar a fenti mondat. Nem a fordítása. :)

Az meg a másik, hogy minek néznék gyakornoki pozíciókat ha nem egyetemre járnék? Oda nem csak egyetemi hallgatói jogviszonnyal lehet menni.

Uram isten, milyenek az emberek. Főleg a gyakorin...

2018. okt. 16. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem azért nem árt, ha többet tudsz, mint amit Goldschmidt megtanított. Abból legfelljebb 90-es évek beli programot tudsz írni, olyat nem, amit most használnak. De amúgy mérnökinfós létedre elég hülye kérdés ez gyakorin...

(Én is az vagyok ugyanott, és ha már hülye vagyok a google használatához, akkor megfelelő helyen érdeklődök, például a cégnél, vagy olyan hallgatóknál, akik ilyenben dolgoznak)

2018. okt. 16. 21:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Goldschmidt még nem tanított :) és nincsenek olyan évfolyam társaim, akik gyakornokként dolgoznának. A google jó barátom, de mivel magyar cégről van szó így gondoltam, ha itt a gyakorin egy magyar fejlesztő jobban eltudja mondani mik a követelmények itthon.

Viszont abban igazad van, hogy a HRest is megkérdezhetném, akivel tárgyaltam, de nem hülyeség kiteni ide a kérdést.

Már megbántam, mert igazán senki sem akar válaszolni, csak többnyire kötekedni.

2018. okt. 18. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!