Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van szakma ami igényel emelt...

Van szakma ami igényel emelt szintű történelem tudást?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Régész?Töritanár?
2010. jún. 24. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Történész, hehe... Idegenvezető, múzeumi leltárvezető... Jogász, közgazdász, bármilyen bölcsész...
2010. jún. 24. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Jogásznak nem sok köze van a törihez.

Az első évben maximum, ahol tele van az órarended különböző jog törikkel, de az is inkább jogfilozófia.

Az jog, az jog. Jogszabályok tömkelege, amit vágni kell oda és vissza. Logikát ne nagyon keress benne. A töri érdekesebb sokkal...

2010. jún. 24. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

válasz megírásának időpontja: ma 21:27

Az a te bajod, ha nem veszed észre a logikát a jogtudományban.Azonkívül amit említettél, még olyan köze van a törinek a joghoz, hogy aki jó töriből, észreveszi a magától értetődő dolgokat, az nagy valószínüséggel a joggal is így lesz.

2010. jún. 24. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:

06-24 21:27

Ez elég szomorú. Én sosem tanultam jogot egyetemen, és mégis látom benne a logikát. Aki a saját szakjában nem talál logikát, az minek jár oda?

2010. jún. 27. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne engem szapuljatok, mikor fogalmatok sincs egy csomó dologról.

Vegyetek a kezetekbe egy kis jog szociológiát, majd meglátod miről beszélek.

A joghoz qrvára nem kell történelem tudás, sőt tovább megyek, magyar se. Csak más felvételi tárgy nem lehet...

2010. jún. 27. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem a történelemtudásról beszéltem, hanem a logikáról. Ez bizony két különböző dolog.
2010. jún. 27. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor értelmezd amit írtam:

Ha logikát akarsz, akkor vegyél a kezedbe egy kis jogszociológiát. Nahh utána magyarázz nekem.

2010. jún. 28. 10:10
 9/11 A kérdező kommentje:

Fejezzétek már be a vitát a jogról ... x)

Senkit se érdekel...

2010. jún. 28. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:

"Ha logikát akarsz, akkor vegyél a kezedbe egy kis jogszociológiát. Nahh utána magyarázz nekem."

Már volt a kezemben,az pedig a te sötétséged,ha ilyen gyökér vagy,hogy nem veszed észre a logikát.

2010. jún. 28. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!