Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha nem megy a programozás,...

Ha nem megy a programozás, akkor hagyjam ott az egyetemet?

Figyelt kérdés

Az Óbudai Egyetemre járok gazdaságinformatikára, de kegyetlen a programozás. A laboron még csak-csak megyeget valami a gyakorlatis feladatoknál, amikor nekem kell kitalálnom a megoldást. De amikor elmélet van, és magolni kéne a sok algoritmust, meg pszeudokódot, akkor full kínai az egész.

[link]

Ilyen több 100 oldalas ppt-ket kell megtanulni, és képtelen vagyok rá.

[link]

Ilyen a ZH. Szerintetek hagyjam ott, ha ennyire nem megy, vagy magoljak sokat, hátha a 2-es meglesz?

2018. okt. 8. 22:41
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Én is ezen a szakon vagyok, és kb. ugyan úgy állok a dolgokkal mint te.Jövőhét csütörtök szft előadás zh, meglátjuk mi lesz.Ha nagyon rosszul sikerül akkor szerintem én is otthagyom.

Nekem special mikroökonómia,statisztika lightos, de ez az analízis meg szft nehézkes.

Mindenesetre én az első félévet megvárom, aztán majd meglátjuk.

Azért OKJ vagy munka mellett nem lenne ennyi szabadidőm meg szabadságom mint egyetemen, én csak emiatt vagyok még itt.

2018. okt. 12. 17:51
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Vagy ha nem akarsz tanulni, akkor dolgozzál.
2018. okt. 12. 20:02
 23/25 anonim ***** válasza:

na, kiiratkoztál? :)

amúgy mi a helyzet ilyenkor a képzési szerződéssel? keletkezik visszafizetési kötelezettség?

a végén még lehet én is otthagyon a πcsában ezeket.. :D

2018. okt. 15. 16:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem iratkoztam ki. Február 1-től kezdődik a 2.félév. Ha addig kiiratkozok, nem kell semmit visszafizetni. Még megnézem hogy sikerülnek a vizsgáim, és ha nagyon szarul, akkor hagyom itt.
2018. okt. 16. 08:51
 25/25 anonim ***** válasza:
oksa, kosz
2018. okt. 16. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!