Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha nem megy a programozás,...

Ha nem megy a programozás, akkor hagyjam ott az egyetemet?

Figyelt kérdés

Az Óbudai Egyetemre járok gazdaságinformatikára, de kegyetlen a programozás. A laboron még csak-csak megyeget valami a gyakorlatis feladatoknál, amikor nekem kell kitalálnom a megoldást. De amikor elmélet van, és magolni kéne a sok algoritmust, meg pszeudokódot, akkor full kínai az egész.

[link]

Ilyen több 100 oldalas ppt-ket kell megtanulni, és képtelen vagyok rá.

[link]

Ilyen a ZH. Szerintetek hagyjam ott, ha ennyire nem megy, vagy magoljak sokat, hátha a 2-es meglesz?

2018. okt. 8. 22:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
44%

elmélet kínai

gyakorlaton elvérzel

akkor esélyes, hogy ezt nem neked találták ki, szerintem válts

2018. okt. 8. 22:45
 2/25 anonim ***** válasza:
30%

ne viccelj már! :D

ez csak játék és szórakozás... a neheze csak ez után kezdődik

Sergyán tanárúr tanítja?

2018. okt. 8. 22:48
 3/25 A kérdező kommentje:

Nem, hanem "Kiss Dániel" az elméletet, a labort meg felsőbbéves hallgatók.

Egyébként nem csak nekem nem megy, mert minden labor elején van "kis zh" az előző órai anyagból (pl metódusok, kétdimenziós tömbök..stb) és a csoportok kb 80%-ának 0 pontosra sikerül. Szerintem ez mindent elárul.

2018. okt. 8. 22:53
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Te érzed, nem is az a fő kérdés mennyire megy (az elején mindnekinek nehéz) hanem hogy tetszik-e...

Nem tudom most már mi értelme volna lelépni, ezt a félévet elkezdted próbáld befejezni, legalább a többi tantárgyat minnél jobb eredménnyel...

2018. okt. 8. 22:58
 5/25 anonim ***** válasza:
43%

Légyszi.

Köszi.

2018. okt. 8. 23:03
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Végignézve a belinkelt "több 100 oldalas ppt"-t nem olyan vészes ez.

6 darab alapelvet vegyítenek össze hétbe, majd mindezt lépésről-lépésre felépítik, végül egy példán lépésenként végigmennek. Ezért lesz több 100 oldal. Nem tartom jó oktatási módnak: nagyon száraz, a hallgató könnyen belekeveredhet.

Ne magold be ezt a hetet, hanem próbáld felfogni az alapelveket. Ha képes vagy felfogni, akkor össze is tudod kombinálni őket.

2018. okt. 8. 23:27
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

Ha csak magolva tudsz tanulni az gáz... :-(

Ahogy előttem is írták, ezek gyerek játékok ahhoz képest amivel találkozol majd munka során.

Ha ennyire nem megy akkor csak szenvedés lesz az egész, és jó eséllyel későbbi vizsgákon elbuksz.

2018. okt. 8. 23:31
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne add fel, próbáld meg megérteni, tölts el vele egy egész hétvégét. Most belenéztem, és elsőre csak kikerekedtek a szemeim, hogy 200+ diányi algoritmus oktatás megy ott első félévben, és hirtelen a pszeudo is kínai volt, de ahogy megpróbáltam értelmezni, meg megnéztem a tematikát, nem annyira vészes, csak túltolták. Amit itt lenyom 200+ dián azt összegezni lehetne 10 oldalban maximum, borítóval együtt. Ha úgy érzed, hogy azért megpróbálod, írhatsz privátot ha valamiben elakadtál, ha van időm elmagyarázom.
2018. okt. 9. 06:54
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem kegyetlen, hanem a legalapabb tetelek. Ha egyszer raallna az agyad rohogve atfutnad es ertened gond neljul, lehet magantanar kell aki elmagyaraz par dolgot mas modon mint orakon tettek. Akar masik hallgato is megteszi.
2018. okt. 9. 09:10
 10/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem megtanulni hanem megerteni kell, az egeszet le lehetne tudni kb 20 diaban, egy pszeudo koddal, egy gyakorlati peldaval meg egy kis magyarazattal
2018. okt. 9. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!