Ha megtanulok programozni könnyen talalhatok állást?
Ha neki ülnek otthon és csak úgy iskolai végzettség nélkül elkezdenek tanulni programozni tehát nem lennének róla papírjaim hogy tudok programozni akkor van rá esély hogy könnyen találok munkát ha megtanulok mondjuk egy nyelvet?
És ha igen milyen nyelvet/nyelveket érdemes megtanulni?
Először angolul tanulj meg, aztán lehet választani programozási nyelvet is.
Persze azt se ártana ha tisztáznád magadba melyik irányt akarod követni, web, app, stb.
vagy referencia vagy papír szükséges (vagy mind2)!
van olyan opció is, hogy egy cég beiskoláz és pár hónap alatt egy tanfolyamon elsajátíthatod az alapokat, de a cég mondja meg, hogy milyen nyelvet kell tanulnod és később mit kell dolgoznod
tanulás alatt is kapsz már fizetést
ennek a pontos feltételeit nem ismerem, de már több helyről hallottam, pl a múltkor fizetős folyamon voltam és ott mondta az oktató, hogy milyen jó eredményeik voltak ezeknek a kezdőknek
#6:
akkor lehet nekem volt baromi nagy szerencsém, de én még az utolsó szabad nyaramat sem tudtam kiélvezni, mert több helyről kaptam ajánlatot, pedig referenciám nem volt benne
még az utcán is szembe jött a munka néha (mondjuk inkább amikor már főállásban dolgoztam)
a volt osztálytársaim nagy része alkalmatlan lenne, kb el sem tudnák látni a feladatokat, én is munkahelyen tanultam meg rengeteg dolgot
viszont akkora hiány van, hogy a cégek már fizetnek azért embereket, hogy kitaníttathassák és náluk dolgozzanak
Igen, neked szerencséd volt.
Én évig voltam munkanélküli, pedig a jelenlegi cégemnél én vagyok az egyik legjobb szakember, tehát bőven el tudtam volna látni a feladatokat máshol is.
Nem mindenkinek jön össze az élet.
"Ha megtanulok programozni könnyen talalhatok állást?"
Igen. Pl. programozói állást állítólag könnyebb úgy kapni, ha az illető tud programozni. Logopédusi állás megszerzésnél viszont nem feltétlenül jár előnnyel a programozási ismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!