Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha a programozás ennyire...

Ha a programozás ennyire kereslett, és rengetek SOS tanfolyam van, ilyen olyan szuper frames cuccról, akkor a neten fent lévő videókat miért nem nézegetik a kezdők?

Figyelt kérdés
Látok egy pár magyar nyelvű progos videót és alíg van rajta valami nézettség, szerintetek mi lehet ezzel a probléma?Gagyi,nem érdekes módon adják elő? nincs benne kreativítás vagy mi?
2018. szept. 30. 11:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én játékfejlesztéses vidiket szoktam nézni az a hobbim

hát a magyar színvonal elég karcsú és a minőségről ne is beszéljünk, amikor az aki tutorial videót csinál a felét nem érti annak amiről magyaráz az nagyon gáz, persze külföldiből is van ilyen, csak hamarabb találok minőségi oktató videót angolul, mint magyarul

biztosan vannak hasznos és minőségi magyar oktató videók, de az ritka

még a fizetős (több százezer) tanfolyamokból is vannak olyanok ahol az oktató elég ostoba (magyar oktatóról van szó), arról ne is beszéljünk amikor a videók között kijavítja a hibákat és elfelejti megemlíteni a következő videóban...

külföldiből is van ilyen biztosan, de eddig abból ingyenesnél találkoztam ilyennel

meg sok esetben minek fizessek nagyobb összeget egy tutorial videó sorozatért, amikor a neten van rengeteg amik elég jók is

azért van annyi tudásom és tapasztalatom, hogy leszűrjem a számomra fontos tanulságot és észrevegyem a hibákat, hülyeségeket

amikor én ajánlok valakinek valamit az általában vagy könyv, vagy angol tutorial sorozat, sajnos magyarból kevés pozitív tapasztalatom volt

2018. szept. 30. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert, ha már programozást tanul valaki, illik tudni angolul és, ha már van választási lehetőség minek érné be valaki egy olyan dologgal ami magyarul, ha létezik sem feltétlenül közelíti meg egy átlag angol videó színvonalát és angolul, már nem csak jó videót csinálhatsz, hanem a világ legjobbját is.
2018. szept. 30. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:

gagyik, van egy fizetős magyar oldal ott is sok gagyi videó van

az angol nyelvűek közül is úgy kell kimazsolázni ami jó

amelett gyorsan elévülnek, szokszor 2-3 éves videókat már nem nézek, ez főleg igaz frames cuccokra, de ha új verzió jön ki a nyelvből akkor is inkább újabbakat nézem

2018. okt. 1. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!