Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » L2 support vs fejlesztés?

L2 support vs fejlesztés?

Figyelt kérdés

Ha valaki csinálta mindenkettőt, tudna véleményt mondani pro & kontra?

Nem arra vagyok kiváncsi melyik miről szól (IT diploma folyamatban) hanem hogy melyik milyen az életben, stressz, kihívás, érdekesség, fizetés stb stb stb

Ugye a supporting az hallomásból stresszes + 24h ügyelet + ha baj van akkor naaagy a baj

A fejlesztésben meg ugye ki lehet égni, ott is lehet "tegnapra kell" meló stb...

Ilyesmi pár mondatot ha valakinek van összehasonlítási alapja első kézből, az érdekelne merre érdemes elindulni.

2018. szept. 2. 23:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehet stresszes és nem stresszes is, ez teljes mértékben hely és project függő.

Ugyanúgy mindenben ki lehet égni, ha nem neki való körülmények között dolgozik az ember.

A kihívás gondolom a fejlesztésben nagyobb és ezért azzal többet is lehet keresni. (Hogy mennyivel, azt nem tudom).

Arra indulj el, ami téged érdekel. Ha nagyon nem megy a döntés, akkor keress diákmunkában mindkettőt és próbáld ki egy-egy évig.

2018. szept. 3. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Beállítottságtól is függ, de azt mondom, fejlesztés ezerszer jobb. Már legalább is ha szeretsz programozni.

Én 3 évig voltam telefonos ügyfélszolgálaton, majd 3 évig belső service desk, aztán most manufacturing dev és sokkal nyugisabb, élvezetesebb. Én legalább is imádom, mikor látom működni a kódot, amit írtam, meg kódolás közben flow-ba tudok kerülni és csak darálom és élvezem. Ugyanez nem volt support melóban, csak a stressz meg a küszködés.

2018. szept. 4. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!