El lehet helyezkedni igy junior szoftverfejlesztonek?
ha tényleg meg van a tudás, akkor igen
főleg referenciákkal, tesztekkel, ha nincs papírod, de a papír semmire nem biztosíték
Ha úgy veszem hogy azon a szinten vagy ezekből a technológiákból mint annó én, akkor igen, Junior-ként el lehet helyezkedni.
Kódolás esetén a legtöbben már vagy otthonról megtanultak sok mindent és bealkalmazkodnak céges környezetbe, vagy kb semmit nem tudnak és majd cégnél betanulnak ( hidd el, nem egyet láttam már, köztük magam is :D )
Juniorként kezdtem, még BSC alatt, szóval diploma nélkül, csak Java, Mysql és régi kódomat látva néha sírni tudnék.
Nem álom meló lesz se nem 200+ fizetés, de hát ezzel jár a kezdők élete.
1-2 év junior és utána felszeded azt amit kell ( ha teszel érte és tényleg ebből akarsz élni ).
Ha mindenképp ezzel szeretnél foglalkozni de felsoroltástól függetlenül nem érzed magad kellően erősnek, akkor 2 dolgot tudok javasolni:
- lehetsz gyakornok is először, ekkor amennyire tudom legtöbb helyen free dolgozol, de meglesz tapasztalatod és betanulsz adott céghez, így hacsak nem vagy gyakornoki után és gyenge, akkor általában tovább alkalmaznak ( free munkaerő minden cégnél jól jön, mégha gyenge is :P ).
- ha szánsz rá időt, akkor legalább egy clean code és refactor könyvet olvass el, ezeket elolvasva és gyakorolva, korrektebb kódot tudsz beadni felvételnél, mint azok akik jönnek egyetemről ( néha újra kell írnom véleményezést jelentkezőről mert nem vállalható formában sikerül annak hála amit kódban látok ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!