Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » El lehet helyezkedni igy...

El lehet helyezkedni igy junior szoftverfejlesztonek?

Figyelt kérdés
Online oldalakon angular ,spring boot, java,git,mockito,mysql tudással?
2018. szept. 2. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

ha tényleg meg van a tudás, akkor igen

főleg referenciákkal, tesztekkel, ha nincs papírod, de a papír semmire nem biztosíték

2018. szept. 2. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Hahhahha..

NEM.

2018. szept. 3. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy veszem hogy azon a szinten vagy ezekből a technológiákból mint annó én, akkor igen, Junior-ként el lehet helyezkedni.

Kódolás esetén a legtöbben már vagy otthonról megtanultak sok mindent és bealkalmazkodnak céges környezetbe, vagy kb semmit nem tudnak és majd cégnél betanulnak ( hidd el, nem egyet láttam már, köztük magam is :D )

Juniorként kezdtem, még BSC alatt, szóval diploma nélkül, csak Java, Mysql és régi kódomat látva néha sírni tudnék.

Nem álom meló lesz se nem 200+ fizetés, de hát ezzel jár a kezdők élete.

1-2 év junior és utána felszeded azt amit kell ( ha teszel érte és tényleg ebből akarsz élni ).

Ha mindenképp ezzel szeretnél foglalkozni de felsoroltástól függetlenül nem érzed magad kellően erősnek, akkor 2 dolgot tudok javasolni:

- lehetsz gyakornok is először, ekkor amennyire tudom legtöbb helyen free dolgozol, de meglesz tapasztalatod és betanulsz adott céghez, így hacsak nem vagy gyakornoki után és gyenge, akkor általában tovább alkalmaznak ( free munkaerő minden cégnél jól jön, mégha gyenge is :P ).

- ha szánsz rá időt, akkor legalább egy clean code és refactor könyvet olvass el, ezeket elolvasva és gyakorolva, korrektebb kódot tudsz beadni felvételnél, mint azok akik jönnek egyetemről ( néha újra kell írnom véleményezést jelentkezőről mert nem vállalható formában sikerül annak hála amit kódban látok ).

2018. szept. 9. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!