Kozepszintu informatika erettsegi nagyon nehez?
könnyű, bár mikor kijöttem a teremből, azt hittem, mindent elrontottam :D
írásbeli:
hálózat > sose szerettem, hozzá se nyúltam (béna vagyok benne és kevés volt az időm)
programozás(nálunk c# volt használatban): jó volt, élveztem
a végén volt egy kis kavar, hogy akkor mit és hogy rakjunk fel a lemezre/hálózati meghajtóra (nem tudom már mi volt pontosan)
melyik állítás az igaz/SQL/HTML/CSS nem is tudom volt-e, annyira kis apró jelentéktelen lehetett, hogy nem maradt meg bennem, javascript és php tuti nem volt, pedig az is tanultuk (amivel nincs probléma)
szóbeli > megszívtam, hálózatot húztam ki :D, szerencsére az agyon tanult OSI és TCP/IP modelt sikerült
Nagyon egyszerü.
Én nem info tagozatra jártam és ott a tz-k éretségi feladatok voltak és szinte mind5 lett tanulás nélkül ebböl arra szeretnék kijukadni hogy nem kell sok eröfeszités megirni jó. Fontos az alapos odafigyelés és minden kérdés átolvasása kétszer.
A szóbeli egy kicsivel nehezebb mert oda be kell magolni a dolgokat.
Itt elérhető az idei feladatlap:
szimpla Szövegszerkesztés / Prezentáció-készítés / Táblázatkezelés / Adatbázis-kezelés
Gyakorló informatikusként (és az oktatás területét is megjártként) mondom: nem túl bonyolult feladatok. Oda kell figyelni, tényleg minden részt kétszer átolvasni, de ha az órákat nem Facebookozással töltötted el, akkor simán abszolválható.
középszintű sima érettségibe NINCS PROGRAMOZÁS!!!
world, excel, access, compozer. Nekunk ezek voltak. + szóbeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!