Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Access rekord mentés?

Asam73 kérdése:

Access rekord mentés?

Figyelt kérdés

Adott tábla mezőinek értékeit kérem be egy űrlapon. Raktam egy gombot az űrlapra, aminek a feladata az lenne, hogy mentse el a szövegmező tartalmakat a tábla megfelelő mezőjébe.

Tudom, hogy amatőr kérdés, de...

2018. aug. 6. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sehol sem látok kérdést.
2018. aug. 6. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom megoldani, hogy ha a gombot megnyomom, akkor az űrlapon szereplő adatok, mezőértékek bekerüljenek az autok nevű tábla megfelelő mezőibe, VBA-val? Egy alap adatfelvitelt szeretnék létrehozni.
2018. aug. 6. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Elhelyeztem a űrlapon egy gombot. A tulajdonság lapján az esemény fülön a kattintásra résznél az "eseményvezérelt eljárás" van. Mellette megnyomom a "..." részt és előjön a vba. Beírok egy kódot, irjon ki valamit... de nem kiírja, hanem megkérdezi, h melyik makrót akarom futtatni... Miért nem a Click() eljárás tartalma fut le?
2018. aug. 6. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Meg van! :D

Megoldottam...

2018. aug. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!