C#-ban kaptam egy feladatot, hogy válasszak ki egy fájl-t (1. gomb), utána hogy hova mentse (2. gomb), majd egy 3. gomb által mentse le az adott helyre, de a mentés az nem sikerül. Hogyan kellene megoldani?
"A file.copy-val próbálkoztam csak lokálisak a változók, emiatt nem tudtam megadni,hogy mit és hova."
Hát ennek nem sok köze van a kérdéshez.
@#7:
„...mert mi mondtuk neki.”
Tényleg ez legyen a legkisebb gond, miért ne építhetne az ötleteinkre? De hogy a bánatban „próbálta”?
A linkelt kódban nincsenek semmiféle gombok, a nemlétező gomboknak nincsenek tulajdonságai, nincsenek eseményekhez rendelve, és nincsenek berakva a formra, amely egyébként nemcsak üres, de a program nem is hozza létre (ami nem nagy csoda, mivel nincs main() metódusa, ahol esetleg megtenné). Egy-két esemény kering az éterben; Ez így, ahogy van, kizárt, hogy leforduljon, ehhez képest higgyem el, hogy Kérdező bármit is kipróbált benne...
Egyébként meg van egy olyan sejtésem, hogy a using... soroknak legalább a fele fölösleges, nem egészen világos, hogy milyen alapon kerültek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!