Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mellékállásként webfejlesztés?

Mellékállásként webfejlesztés?

Figyelt kérdés
Érdekel a programozás, illetve valamilyen szinten tudok is. Munkahelyemen python használok. Szeretném kiegészíteni a munkám és webfejlesztésre gondoltam, mert ez a téma érdekel is. Félre értés ne essék nem egyik napról a másikra akarok megtanulni és milliókat keresni. Milyen utat ajánlotok ehhez? HTML alapjait is tudom, illetve én a Djangora gondoltam, mert python alapú. Lehet-e ebből hobbi szinten egy idő után pénzt keresni, kisebb projekteket vállalni? Köszi a válaszokat.

2018. aug. 2. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Ne a szót fossad ide, hanem csináljad már...

Ha tényleg érdekelne már hónapok óta csinálnád.

2018. aug. 5. 13:02
 12/22 A kérdező kommentje:
Sok értelme van az ilyen kommenteknek...Mint írtam, valamilyen szinten már foglalkoztam velük, tehát elkezdtem. Egyszerűen csak tapasztaltabb emberek véleményére vagyok kíváncsi a témában.
2018. aug. 5. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
32%
Leírtam már ezerszer: kíváncsiskodástól nem leszel webfejlesztő. Csináljad. Told a tutorialokat, csináld a weboldalakat.
2018. aug. 5. 18:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Ereztem, hogy kár neked válaszolni :D Kérlek ne kommentelj, ha nem a kérdésekre válaszolsz, mert nincs értelme. Engem nem érdekel, mást meg valószínűleg még úgy sem. Mások érdekes mód tudták normális választ adni a kerdesre, valószínűleg azért mert kompetensebbek a témában. Elég sok mindent tanultam már meg magamtól, hogy tudjam nekem mi a jó módszer a tanulásra, szóval efféle tanácsokat nem várok, köszönöm.
2018. aug. 5. 18:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Pluralsighton minden fent van, ami a kezdéshez kell...
2018. aug. 5. 18:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Király a python, de freelancerként az értelmes és rendesen fizető munkákra már elég lefedett a terep gyakorlott djangosokkal. Én a pythont és a php-t is hobbiként tanultam meg, de nem sok pythonos melót sikerült szereznem freelancerként, bár már évek óta nem csinálom, nem tudom jelenleg mi a pontos helyzet. Ellenben php-val rengeteg lóvét kerestem, nagy volt az igény rá. Az húzott ki a svájcifrankos gödörből. A python marad a szívem csücske, azt korábban is tanultam meg mint a php-t, de igazából pénzt a php-val tudtam csak keresni. Ha tényleg biztos a pénzért csinálnád, kirva jónak kell lenned, hogy labdába rúgj, úgyhogy csinálj egy csomó cuccot referenciának, ahogy egy előttem szóló írta, különben le se szarnak.
2018. aug. 5. 21:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö!

Én is a csak hobbi szinten csinálom ezt és nagyon tudom ajánlani.

Én elöször megtanultam a HRMLT aztán a CSS-t és ebböl csináltam egy jól kinézö weboldalt.

Aztán most gyakorlom JavaScriptet és ezt ugy teszem hogy mindenfele matekos dolgot irok, például számrendszerátváltó, háromismeretlenes egyeneltrendszer megoldó, harmadfoku egyenletegoldó, tzdományos számológép.

2018. aug. 9. 12:25
 18/22 anonim ***** válasza:

Én 1 hete kaptam egy érdekes feladatot. Shopcart 3.

Fejlesztenem kellett rajta raktár rendszert. Ha már elég jól tolod a php-t foglalkozz vele. Igazából elég katyvasz, én úgy érzem a program fejlesztő fejében voltak gondok :D

2018. aug. 11. 18:03
 19/22 anonim ***** válasza:
opencart 3 (bocsi az elírásért)
2018. aug. 12. 22:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Na pontosan erről beszéltem.

3 hónap után is csak a kérdést emelgeted ki, ahelyett, hogy már rég csinálnád.

Borzasztó komolytalan.

2018. okt. 29. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!