Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki aki jó wow-ozik az...

Valaki aki jó wow-ozik az tudna segíteni mert elférni itt? Bövebben lent

Figyelt kérdés

Most jött le a WoW ..(letöltöttem) és a barátnőmm mondta h ha lejönn akkor kövessem ezt az utasitást.

1.Menjek be a WoW mappájába/Data/EnGB/realmlist

És mondta h abba a realmlist fájlba írjam be h hu.logon.tauri.hu

de ezt most hova irjam?

Mert van ez a fájl és nevezzem át erre vag mi?

mert ha rákattintok 2-t akkor azt dobja ki h Válassza ki a megnyitáshoz használni kivánt programot...

és most akkor mi van??

Hova irjam?

Egyszer átneveztem erre a hu.logon.tauri.hu

És utána megnéztem a WoW-ot beirtam az account-ot meg a password-ot és akkor a wow meg ezt irja ki:

The information you have enterd is not vaild plasse check the spelling of the account name or stolen password and account...

Légyszi segítsetek aki jó ebbe...

Előre is köszii:)

2010. jún. 18. 09:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

jah és az 5. válaszolónak...

"minket olt le?" na és ki szólt hozzád én téged nem is oltotalak csak az elsőt...

annyira f4sza vagy h az márt fáj..

többes számba beszéél..istenem...xDDD

szánalmas

2010. jún. 19. 12:42
 12/14 A kérdező kommentje:
és az h "okosok olvasni tudni kéne" az az első kettőre vonatkozik.....
2010. jún. 19. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy csirke okosabb nálad, az elsőnél egyértelműbben nem lehet leírni, ha hülye vagy hozzá, nem mi tehetünk róla. (második voltam)
2010. jún. 21. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Rákúrtál, mer én voltam az első (a "minket olt le"), tehát jogosan vettem magamra. Jézusom te mennyire hülye vagy :D
2010. jún. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!