Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan írhatok ilyen használha...

Hogyan írhatok ilyen használható programot?

Figyelt kérdés

Egy egyszerü programot akarok írni, amit valóban lehet használni.

A program olyasmi mint egy napló, amit akár egy cégnél is lehet használni, pl. egy szállítással foglalkozó cégnél. A program indulna a géppel együtt és jelzi, hogy pl rég nem volt olajozva x gépjármű valamint a b szállításra még mindig nincs sofőr.

Ezen kívül persz tudod követni az eseményeket láthatóan, beírni, hozzáadni járműveket, sofőröket, amiket természetesen el is ment.

A fő kérdéseim:

- Milyen nyelvben érdemes ezt írni? (Nagyon gyórsan megtanulom az alapokat, az összesbe kb ugyan az a logika... Infóból jó vagyok, programoztam már, csak 16 éves vagyok és már sok nyelvet próbáltam, egy újjabbat is gyorsan megtanulnék).

- Hogyan tudom megcsinálni, hogy valóban használható legyen (a lényege a programnak, hogy egy külön ablakon fusson az egész és lehessen menteni az adatokat(pl javascriptbe elég szépen meg lehet csinálni, de ott se tudom hogy hogyan lehetne, hogy mentse a dolgokat.)).

- Hogyan tudna weboldalakkal interraktálni? Pl ahogy én megtudom keresni a neten, hogy x dátumon van-e valamilyen ünnep, ezt hogyan csináljam meg, hogy a program nézze meg az adatokat és csak azt írja ki amit akarok.

Tehát programoztam már, tanulom is de hiába irok egy iléyen programot pascalba(már ha lehet) mert magamat röhögném ki.

Nagy örömmel fogadnám a hozzáértők türelmes válaszát, nagyon sokat segítenétek.

U.I.: Valaki megbízott egy ilyen programmal, aki abszolút nem ért az ilyenekhez de sokat köszönhetek neki, és bízik bennem, hogy meg tudom csinálni és amúgy is egy mérföldkő lenne ez számomra.

2018. júl. 3. 20:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerencséd van, sikerült befejeznem a cms-t. Keress meg privátban, a többit megbeszéljük.
2018. júl. 10. 22:38
 22/22 anonim ***** válasza:
No, érdekel a program vagy nem? Lassan év eleje, utána nem fogom tudni megírni.
2018. júl. 22. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!