Nagyon nagy probléma!?
Figyelt kérdés
Bármilyen játékot akarok futtatni a kép elmegy és csak fekete lessz. A gépigényem megvan mindeggyik játékhoz 78 játékot probáltam már meg futtatni az age2 - töl a gta5 ig. Meg van olyan is amikor semmit nem csinálok csak netezek vagy dolgokat töltök az mp4 -emre vagy képeket nézek és elmegy a kép és fekete lessz de a nyíl ottmarad, nemmozdul és olyankor a nyíl kb.: 800x600 felbontású lessz fekete alapon és még nem is mozdul! Mi ez?2010. jún. 17. 14:38
11/14 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok hogy nem írom ki a címét : Grandt Theft Auto Episodes From Liberty City. Úgytuttam ez az 5
2010. jún. 18. 12:01
12/14 anonim válasza:
Az a GTA 4 2 DLC-je Episodes From Liberty City.
13/14 A kérdező kommentje:
Rendben... A játékot kibeszéltük de mi lehet a gépem baja? NEM A VIDEÓKÁRTYA! Haverokat megkértem teszteljük az ő gépükben is (4 gépbe) próbáltuk jóvolt. Amikor a nálam van akkor kb negyed óránként gondvan (15 percenként). De mondom nem a kártya mert ami az alaplapba van azzal mivan azzal is? Meg amit a barátom kölcsönadott azzal is? Nála tökéletesen ment és megy is azóta. Azthiszem megköszönöm a segítséget és inkább szervízbe viszem.
2010. jún. 19. 01:40
14/14 A kérdező kommentje:
Meg van oldva...
2010. jún. 25. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!