Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nagyon nagy probléma!?

Nagyon nagy probléma!?

Figyelt kérdés
Bármilyen játékot akarok futtatni a kép elmegy és csak fekete lessz. A gépigényem megvan mindeggyik játékhoz 78 játékot probáltam már meg futtatni az age2 - töl a gta5 ig. Meg van olyan is amikor semmit nem csinálok csak netezek vagy dolgokat töltök az mp4 -emre vagy képeket nézek és elmegy a kép és fekete lessz de a nyíl ottmarad, nemmozdul és olyankor a nyíl kb.: 800x600 felbontású lessz fekete alapon és még nem is mozdul! Mi ez?
2010. jún. 17. 14:38
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És igen... Nem a videókártyámmal van a baj...
2010. jún. 17. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem a videókártyáddal van a baj? Mert NAGYON annak tűnik. Még az első rész alapján nem mondanám egyértelműen, de hogy felbontást visszavesz az nagyon nagyon ráutaló.
2010. jún. 17. 15:39
 3/14 Zola18 ***** válasza:
sztem is a videokártya...
2010. jún. 17. 16:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Azért tudom hogy nem a videókártyával van a baj mert először énis arra gyanakodtam. Átraktam a másik gépembe ott jóvolt 2 hétig. De amikor az alaplapi videókártyára van kötve a monitor akkor is ezt csinálja. (mármint alaplapi videókártya alatt azt értem hogy ami bele van építve)
2010. jún. 17. 16:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Mármint : az alaplapi videókártyára van kötve a monitor, akkor is ezt csinálja (mert ne a monitor csinálja ezt használom a másik géphez is)
2010. jún. 17. 16:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Helysírás: 1
2010. jún. 17. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:

:DDD legalább van önértékelésed:D

Egyébként ne haragudj, de szerintem is videókártya...

A probléma most lépett fel, (értsd: eddig játszottál már valamivel rajta és ment is?), vagy új gép/alkatrész és azóta ilyen?

2010. jún. 17. 18:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Új gép ''''garancia nélkül :D És igen 2 nyelvtan Aztmondta a tanár hogy ha a helyesírást osztályozná külön akkor megbuknék... Próbáltam a videókártyát máshova is ott tökéletes volt DE! "Az '''alaplapi''' videókártya is ezt csinálja"...
2010. jún. 17. 20:25
 9/14 anonim válasza:

Hu neked mar megvan a GTA 5. Az nem semmi, foleg hogy meg csak most csinaljak.

Probaltad mar ujratelepiteni a windowst. Lehet megoldana a problemadat.

2010. jún. 18. 10:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor meik az ami a 4 után jött ki?
2010. jún. 18. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!