Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik egyszerűbb összehozni...

Melyik egyszerűbb összehozni egy csapatot egy játékprojekthez vagy saját játékprogramokon dolgozni és fejlesztőcsapatokat keresni (és mutatni, hogy miket csináltam)?

Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi lényegesen egyszerűbb.
2018. jún. 14. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:

én referencia nélkül találtam csapatot, mellette tolom persze a saját fejlesztéseket is

gyorsan össze lehet verbuválni egy csapatot (3-10 közötti létszám), aztán összeszokni és haladni a cél felé

saját játékprogramokon dolgozni és csapatot keresni sem nehéz, de a saját játékprogramok több időt visznek el, akkor már jobb becsatlakozni egy csapathoz referencia nélkül akár, ilyen kisebb hobbi projektekre gondolok és ott tanulni, fejlődni

mind2-nek meg van a maga előnye és hátránya

attól függ mi a cél és milyen szinten állsz jelenleg

egy csapat vezetése, vagy akár demokratikus módon csapat játék felállítása azért nem olyan egyszerű, mint egyesek gondolják, persze nem lehetetlen

ha tapasztalatlan vagy még minden téren, akkor neked nem éri meg csapatot verbuválni, mert nem tudod őket megfelelően vezetni, sokkal hosszabb idő lenne amíg eléritek a célt

2018. jún. 15. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!