Fog tudni programozni a mesterséges intelligencia?
Figyelt kérdés
Szerintem előbb utóbb ez meg fog történni.2018. jún. 10. 16:11
1/15 anonim válasza:
Előbb utóbb? Lehet. Most? Valami alap szintűt biztos lehet vele generálni, de azt nem nevezném programozásnak. Közeljövőben? Biztos nem.
2/15 anonim válasza:
Ahhoz, hogy ez megtörténhessen nagyon pontos követelményspecifikáció kéne.
3/15 anonim válasza:
Igen, mivel programozási paradigmák régóta léteznek, így vannak szabályrendszerek, melyek mentén ez megvalósítható. Jelenleg is számos olyan szoftvert használunk, melyeknél modulárisan van összeillesztve a teljes szoftver, mely modulok már előre elkészítetten, tesztelve léteznek és ezeket csak egy szoftverbe kell gyúrni. Persze vannak utómunkálatok és kompatibilitási dolgok is (ki- és bemenetek egyes modulok között), de nem kizárt dolog, hogy egy mesterséges intelligencia kérés alapján ezeket a modulokat egymás mögé pakolja és elkészítsen egy szoftvert belőle.
4/15 anonim válasza:
Már most is képes programozni az MI.
10-15 év múlva meg lehet, hogy csak az fog. Legalábbis ipari, kereskedelmi célra.
5/15 anonim válasza:
ma 20:02
Mondjuk én nem dolgoznék olyan ipari géppel, amit egy MI programoz. Azért ennél többet ér az életem. Szóval erre ne számíts.
8/15 anonim válasza:
6, azt nem nevezném programozásnak és megbízhatatlan is.
7 kíváncsian várom, mérnök informatikusként.
Ti túlmisztifikáljátok az mi-t.
9/15 anonim válasza:
" kíváncsian várom, mérnök informatikusként."
Ahhoz előbb be kéne iratkoznod, le kéne diplomáznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!