Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen OKJ-s vagy nem OKJ-s...

Milyen OKJ-s vagy nem OKJ-s tanfolyamot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az informatikának mely az a területe amely most nagyon felkapott és nagy rá a kereslet. Nézegettem interneten és rengeteg fajta féle képzés van. Elsősorban Pesten érdekelne majd későbbiekben munka. Van most munkahelyem, ahol jól elvagyok, de későbbiekbe szeretnék a területen dolgozni és ezért hajlandó vagyok jelentősebb pénzt is beáldozni.

Egyáltalán melyik OKJ-s vagy nem OKJ-s tanfolyamszervező céget ajánljátok (Pénz másodlagos, csak értelmes minőségi tudást adjon)

Mely az a területe az informatikának amiből most hiány van.

Vagy hagyjam ezeket a tanfolyamokat és egyetembe gondolkodjak.

Előre is köszi az értelmes válaszokat!

2018. máj. 30. 10:59
 1/7 Dongaben ***** válasza:

Ha újra fiatal lennék, akkor hagynám a fenébe az OKJ-s tanfolyamot... Rajtam kívül sokan érzik úgy, hogy a "papíron kívül" mást nem kaptak.

Ha teheted, akkor komolyabb iskolát válassz.

Ami a szakosodást illeti: Az úgynevezett: "Ipar 4.0", ami hosszútávon jól jöhet. Ehhez viszont némi gépészeti ismeretekre is szükség van. Mindenképp komolyabb iskolát válassz!

2018. máj. 30. 11:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Komolyabb iskola alatt főiskolát/egyetemet értesz?
2018. máj. 30. 11:25
 3/7 Dongaben ***** válasza:
Olyan képzést keresnék, ahol a "Robotikával" is komolyan foglalkoznak. Ennek nézz utána, hogy van-e ilyen képzés valahol. Gépészmérnöki karon szerintem, ma már igen. De csak egy tippet adtam a jövőre nézve...:)
2018. máj. 30. 11:37
 4/7 Dongaben ***** válasza:
Ja! És igen. Főiskola/Egyetem. Lehet érvényesülni ezek nélkül is...de sokkal nehezebb elindulni az úton.
2018. máj. 30. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Az OKJ semmi. Annál már az is jobb ha nincs semmilyen papírod és saját magad tanulod meg a dolgokat.

Egyetemre érdemes menni...

2018. máj. 30. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Értelmes OKJ-s képzést nem találsz már csak a hülye állami tematika és követelmények miatt sem

Esetleg egy jó tanfolyam vagy ha pénz nem számít ott vannak a bootcamp-ek kezdésnek

Persze ha van időd akkor egyetem

2018. máj. 30. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, a legjobb az elején magad belemélyedsz akkor legalább tudni fogod mi érdekel ill. érdekel-e addig nem is indulnék el ezen a területen
2018. máj. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!