Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért van olyan nagy szükség...

Miért van olyan nagy szükség a programozókra?

Figyelt kérdés
Tele vannak a hirdetések ahol programozókat keresnek "szoftverfejlesztő" címen de miért és hol van rájuk ekkora igény? Az hogy orvosokra mérnökökre szakmunkásokra szükség van értem.
2018. máj. 16. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ma már a zoknidban is szoftver fut, amivel összepárosíja magát.
2018. máj. 17. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó kérdés, tesó, én má a kőművest se értem, abból minek annyi, beköltözök a barlangba, oszt csá, minek a malter, vagy ha nincs barlang, mert mondjuk Szolnokon laksz, akkor ásol egy gödröt, meg húzol rá ágakat, úgyhogy nem értem én se.
2018. máj. 17. 19:17
 13/14 anonim válasza:
Azigen xDDF
2018. máj. 19. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert a szoftvereket valakinek meg kell írni, azok nem teremnek ám maguktól. :D

Ha pedig körbenézeel a lakásodban, kb. minden második eszközt szoftver vezérel, a tévétől kezdve a mikrosütőn át a mosógépig. Ezeket is valakiknek meg kell írni. Ezek pedig csak a beágyazott rendszerek. De például a munkahelyeden is szoftvert használnak bérszámfejtésre, sőt, sokszor a munkafolyamatok nyilvántartására is; de például egy komolyabb weboldal mögött is egy program tevékenykedik. Ezeket mind meg kell írni valakiknek, sőt, ezeket karban is kell tartani, és szükség esetén az aktualizálásukra is szükség van. Ezt pedig a programozók csinálják, és nem a portások meg takarítók.

2021. aug. 18. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!