Help me please kérdése:
A HTML programozásban mi értelme van a head> /head> body> . /body>-nak?
Figyelt kérdés
Nos ezekre szeretném a válaszatokat kérni. Informatika szakra jelemtkeztem,de egy picit félek mert nem nagyon megy a html.. Egy picit bonyolult és itt elakadtam. Szóval valaki egy rövikre részletes leírást?2018. máj. 9. 09:19
1/8 anonim válasza:
a HTML leírónyelv, nem programozási nyelv
meg van melyik tagek közé miket kell rakni
ha még nem nagyon megy, akkor nézz utána mi mire való
w3school pl elég jól magyaráz
2/8 anonim válasza:
A HTML kicsit sem bonyolult, hiszen még csak nem is programozás.
Kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért ilyen bonyolult a magyar nyelv, nem érted miért kell a mondatot nagybetűvel kezdeni, a végére meg pontot tenni.
3/8 anonim válasza:
Ha a natur html neked bonyolult, meg a legalapvetobb <head> meg <body> tag-ek se se erthetoek, lehet hogy rossz iranyt valasztottal. Teljesen komolyan mondom.
4/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Amit beküldtél linket régebbi kérdésem azóta sokat fejlődtem. Már magamtól is összeszereltem egy gépet,de ez egy másik téma. Azért kérdezem mert még kezdő vagyok a dologban, nem rég vettük, de ha ehelyett csak a hülyeséget mondjátok, hogy nem kellett volna ezt a szakot választani annak gratulálok,hogy milyen segítőkész. Aki megpróbált segíteni annak köszönöm!
2018. máj. 10. 05:10
7/8 anonim válasza:
paraszt mode on:
Nezd, ha web\software fejlesztessel szeretnel foglalkozni, ahhoz nem art az eros logikai keszseg. Neked annyi eszed nem volt hogy beird googleba hogy "Mi az a head es body". 8 magyar es kismillio angol, reszletes leirast talasz.
Igy ne csodalkozz ha az emberek sok jovot nem josolnak neked ezen a teruleten.
8/8 moozygoo válasza:
w3schools leírja ezeket és még sok mást is, jó tanulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!