Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A HTML programozásban mi...

Help me please kérdése:

A HTML programozásban mi értelme van a head> /head> body> . /body>-nak?

Figyelt kérdés
Nos ezekre szeretném a válaszatokat kérni. Informatika szakra jelemtkeztem,de egy picit félek mert nem nagyon megy a html.. Egy picit bonyolult és itt elakadtam. Szóval valaki egy rövikre részletes leírást?
2018. máj. 9. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

a HTML leírónyelv, nem programozási nyelv

meg van melyik tagek közé miket kell rakni

ha még nem nagyon megy, akkor nézz utána mi mire való

w3school pl elég jól magyaráz

2018. máj. 9. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A HTML kicsit sem bonyolult, hiszen még csak nem is programozás.

Kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért ilyen bonyolult a magyar nyelv, nem érted miért kell a mondatot nagybetűvel kezdeni, a végére meg pontot tenni.

2018. máj. 9. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha a natur html neked bonyolult, meg a legalapvetobb <head> meg <body> tag-ek se se erthetoek, lehet hogy rossz iranyt valasztottal. Teljesen komolyan mondom.
2018. máj. 9. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
2018. máj. 9. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
2018. máj. 9. 12:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Amit beküldtél linket régebbi kérdésem azóta sokat fejlődtem. Már magamtól is összeszereltem egy gépet,de ez egy másik téma. Azért kérdezem mert még kezdő vagyok a dologban, nem rég vettük, de ha ehelyett csak a hülyeséget mondjátok, hogy nem kellett volna ezt a szakot választani annak gratulálok,hogy milyen segítőkész. Aki megpróbált segíteni annak köszönöm!
2018. máj. 10. 05:10
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

paraszt mode on:

Nezd, ha web\software fejlesztessel szeretnel foglalkozni, ahhoz nem art az eros logikai keszseg. Neked annyi eszed nem volt hogy beird googleba hogy "Mi az a head es body". 8 magyar es kismillio angol, reszletes leirast talasz.

Igy ne csodalkozz ha az emberek sok jovot nem josolnak neked ezen a teruleten.

2018. máj. 10. 08:38
 8/8 moozygoo ***** válasza:
w3schools leírja ezeket és még sok mást is, jó tanulást :)
2018. máj. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!