ACCESS sql minden adatot minden táblából lehetséges?
Figyelt kérdés
Egy régi adatbázist kéne át implementálnom ami olyan modon volt megoldva hogy minden ügyfél külön táblát kapott. Mivel ez baromság csak le szeretnék kérdezni minden adatot minden táblából anélkül hogy a From résznél felsorolnám az összes táblát hiszen ezt nem tudom megtenni. mindezt egy ACCESS adatbázisban. Probálkoztam olyannal hogy select* from table union all de nem fogadta el a szintaktikát.Valakinek valami ötlet hogy lehetne ilyet csinálni?2018. ápr. 20. 21:37
12/12 A kérdező kommentje:
értem én csak nemtudom hogyan tudom azt megcsinálni főleg mert 5 percenként kifagy a program ... De annyit látok bal oldalon van egy lenyilló fülem hozzárendelés nélküli objektumok néven ez alatt van az összes tábla. és az exportálásnál lévő ikonok csak akkor válnak kattinthatóvá ha kijelölök egy táblát, hogy lehetne akkor a teljes adatbázist exportálni?
2018. ápr. 27. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!