Lehetséges lenne adatbázist kiiratni html be létre hozott táblázatba php segítségével?
Okj szakon vagyok és a vizsga egyik feladata a saját weblap én egy focis weblapot kezdtem el csinálni van egy olyan fül hogy “sorsolás” ahol ügye a meccseket lehetne látni ki kivel játszik. De ilyen egyenes kieséses dologba próbálkozok de ahhoz az adatbázisban lévő 8 elemet ügye 2x4 kisebb részre kéne osztani.
Lehetséges valahogy?
A HTML táblázatom egyenlőre üres az adatbázis pedig MYSQLI amiben 6 darab oszlop van amik a regisztráció miatt kellettek többek között :dátum,sorszám,csapatlétszám,csapatnév,csapatkapitány és email cím.
Ügye egyenes kiesést szeretnék csinálni ami azt jelenti hogy a jelenlegi 8 csapatnál 4 meccset jelent.A html segítségével ki alakítottam 4 darab dupla kis táblát hogy a csapatok oda kerüljenek. És itt jön a kérdés hogy hogy tudnám a 8 csapatot szét szedni random kettesével hogy a csinált helyre kerüljenek.
Csiálsz 2 véletlenszámot, az a két sorszámú csapat játszik egymással. És ezt megismétled még 3x.
Vagy komplett SQL-t vársz tőlünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!