Tudtok olyan programot ahol C++ nyelvet tudok használni?
Pl Codeblocks
Az miért lényeg, hogy magyar legyen? Ha nem tudsz egy kukkot se angolul, akkor neki se kezdj a programozásnak!
XD
És pont a programozásban legyen magyarul...
Hát akkor el kell szomorítsalak, angolul kell programozni, vagy nagyon megszívod már az első hibaüzenetnél.
Próbálj ki többet is. Több szövegszerkesztő tud szintaktikai színezést, például Windowson a Notepad++, Linuxon a kwrite, kate, gwrite, a klasszikus vi, és még sok más.
Nem biztos, hogy magyar. Lehet, hogy inkább valahogy máshogy kell megoldanod a kapcsolatot a magyar nyelvvel.
off
Emlékszem, kb. 25 éve még a Pascal(vagy már nemtom melyik) fordító teljesen megnyekkent, ha ékezetes betűkkel írtam kommentet a forráskódba. Mire rájöttem, mi baja van... :)
"programot ahol C++ nyelvet tudok használni"
Khmm... ezeket úgy hívják, hogy IDE, vagy code editor (mármint nem teljesen ugyanaz a kettő). Guglival sokat fogsz találni, azt meg ne kérd, hogy majd soroljuk, hogy hátha beugrik az előző neve.
A fordítót se felejtsd el, ha nincs belevarrva az IDE-be.
A platformra is figyelj (bár szerintem Windows lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!