Választási csalás?! Tudtok írni egy parser-t ami html fájlokból kinyeri az adatokat és feldolgozható formába konbertálja?
" Ez egy feladat ürügyén idemásolt, sőt, a biztonság érdekében még be is linkelt propagandaanyag, aminek semmi keresnivalója a Programozás rovatban."
Banyek! Ez egy programozási feladat, amely, eredményét tekintve az egész ország érdekeit szolgálja.
Az hogy neked a pártszimpátiád olyan, amilyen, az senkit nem érdekel.
Egyelőre te fitogtatod a pártszimpátiádat, amelyre egyébként aligha méltó a sehonnantról szalajtott nokedlipárt. Ez attól még egy fél fügelevéllel sem álcázott naiv marketingfogás. Egy csaknem vegytiszta trollkérdést szerintem fölösleges komolyan venned, de nem bánom, az ország érdekében bátran vesd bele magad az adatfeldolgozásba, és a "párt" (mifelénk inkább a médiahack megnevezés dívik) agit-prop felelősének kezéből minél előbb vedd át a vágyva-vágyott jogállamot. Még mindig jobb, mintha náluk maradna...
Én kvantumszámítógépen elemzem már az adatokat, notepad++–ban írom a FORTRAN kódot hozzá, Visual Basic betétekkel, már csak azt kell megoldanom, hogy a teljes adatbázis felférjen egy DSDD floppyra. A hétvégi tüntetésen akarom Nixie csövekkel kivetíteni az eredményeket felváltva futófényben egy "orbán takarodj" felirattal. Kicsit parázok, mert drágák az ekkora Nixie-csövet, nehogy a TEK szétlőjje, meg a könnygázt se bírja, be kell kenni előtte citromlével, olvastam facebookon.
Szakértői kormányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!