Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Választási csalás?! Tudtok...

Választási csalás?! Tudtok írni egy parser-t ami html fájlokból kinyeri az adatokat és feldolgozható formába konbertálja?

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 11. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

" Ez egy feladat ürügyén idemásolt, sőt, a biztonság érdekében még be is linkelt propagandaanyag, aminek semmi keresnivalója a Programozás rovatban."

Banyek! Ez egy programozási feladat, amely, eredményét tekintve az egész ország érdekeit szolgálja.

Az hogy neked a pártszimpátiád olyan, amilyen, az senkit nem érdekel.

2018. ápr. 11. 15:55
 12/17 tabaki ***** válasza:
24%

Egyelőre te fitogtatod a pártszimpátiádat, amelyre egyébként aligha méltó a sehonnantról szalajtott nokedlipárt. Ez attól még egy fél fügelevéllel sem álcázott naiv marketingfogás. Egy csaknem vegytiszta trollkérdést szerintem fölösleges komolyan venned, de nem bánom, az ország érdekében bátran vesd bele magad az adatfeldolgozásba, és a "párt" (mifelénk inkább a médiahack megnevezés dívik) agit-prop felelősének kezéből minél előbb vedd át a vágyva-vágyott jogállamot. Még mindig jobb, mintha náluk maradna...

[link]

2018. ápr. 11. 16:45
 13/17 SimkoL ***** válasza:
34%
Vagyunk itt egy páran akik megutálták pont miattatok ezt az oldalt. Szakmai oldalnak kellene lennie, ami mentes minden hülyeségtől. A Prog.hu-ról már rég ki...tak volna mint macskát elvégezni a dolgát.
2018. ápr. 11. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
43%

Én kvantumszámítógépen elemzem már az adatokat, notepad++–ban írom a FORTRAN kódot hozzá, Visual Basic betétekkel, már csak azt kell megoldanom, hogy a teljes adatbázis felférjen egy DSDD floppyra. A hétvégi tüntetésen akarom Nixie csövekkel kivetíteni az eredményeket felváltva futófényben egy "orbán takarodj" felirattal. Kicsit parázok, mert drágák az ekkora Nixie-csövet, nehogy a TEK szétlőjje, meg a könnygázt se bírja, be kell kenni előtte citromlével, olvastam facebookon.

Szakértői kormányt!

2018. ápr. 11. 21:40
 15/17 SimkoL ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a Nixie csövek általában számkijelzésre szolgáltak, kivetítésre nem voltak alkalmasok - méret és fogyasztás miatt -. A politikát talán hagyjuk.
2018. ápr. 11. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Mert a Fidesz ellopta belőle a betűket!!!
2018. ápr. 11. 22:25
 17/17 tabaki ***** válasza:
32%
Egymás meggyőződésének a csepülésére ott a Politika rovat, ennek tényleg nem itt van a helye. Aki csakugyan hisz abban, hogy a hátétrekkelt honlapról egy névtelen programmal átírt adatbázissal ez a FaceBook-párt majd kirántja a szőnyeget a hivatalos választási gépezet alól, az ne takarékoskodjon a tehetségével, lássuk a gigászok küzdelmét. De még az is lehet, hogy a todományossan megalapozott bravúros jogi attak új fejezetet nyit Platónék történetében, már-már két számjegyűre robbantva a taglétszámot. Ezért igazán nem nagy ár az az egy-két heti ingyenmunka, ami a hazájáért dobogó szívű programozótól amúgy is elvárható.
2018. ápr. 11. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!