Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Php magas szintű ismerete?...

Php magas szintű ismerete? Mit takar?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Sok helyen írják, hogy a php magas szintű ismerete elvárás. Honnan tudhatom, hogy ez mit takar.

Pl, codeigniter, laravel, stb keretrendszerekkel dolgoztam, frontend is megy (ezzel kezdtem két évvel ezelőtt). Webshoppot is tudok készíteni, admin felületeket. Ez tartalmazza a magasszintű php tudást?

Én az őszintét megvalva haladónak mondanám magam. Nem magasszintű a tudásom. Tisztába vagyok a programozás elmélettel, alkalmazni tudom, de nyilván ez a 2-3 év szakmai tapasztalat nem elég a mester szinthez.

Tehát Kedves Fejlesztők, Programozók, Szakmabeliek tudnátok mondani egy szemléletet, hogy szerintetek, mit takar a php magas szintű ismerete? Érdemes elsajátítani magas szinten? Van jövője ennek a nyelvnek?

Köszönöm szépen a válaszaitokat:)!

2018. ápr. 2. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:
OOP, MVC, és Népszerű FW -be történő fejlesztés.
2018. ápr. 2. 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
1es jól írja, de nem fogod meguszni a frontendet sem, kivéve ha van frontendes. Tudd mi az az öröklődés, middleware es tudj épkézláb API-t írni. Es ugye backendeskent jon majd az adatbázis.
2018. ápr. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!