PHP/Javascript?

Figyelt kérdés

Javascript->PHP->PHP?

Megpróbálom értelmesen megfogalmazni.

1.Első oldal:javascriptes input.Két dolgot választ.Elküldi(post method).Oké.

2.Második oldalra kerül ami PHP.A háttérben a php elvégez számításokat,az eredmények változókban figyelnek.Ezeket nem szeretném kiiratni.Itt ezen az oldalon egy primitívebb "megerősítő" form is van két mezővel,amikben már benne ülnek(ülnének) az előző oldalon kiválasztott dolgok,csak rá kell nyomnia alatta a gombra:megerősít.

Első problem:nem tudom kiechozni az inputban(második oldalon) hogy már ott várja a usert az előző oldali választásai.Ha jól tudom lehet ilyet(?)

A harmadik oldalon javascriptes vibrációs dolog lenne.Tovább tudom vinni a rejtett változókat a harmadik oldalra?

Pl az egyik rejtett változó:1kg,a másik alma,akkor rezegjen az 1kg.ra 1-et,az almára kettőt mondjuk.Itt a legutolsó oldalon valahogy át kéne adni a javascriptnek az előző oldalon kiszámolt rejtett változókat.Próbálkoztam már sok dologgal de nem akar rezegni a teló.Letöltöttem egy vibrációs javascript fájlt,de az csak gombok nyomkodására rezeg,nekem pedig a post-ból kijövő stringekre kéne.Tuti tök egyszerű a megoldás,csak én vagyok hozzá kezdő.

2018. márc. 31. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:

<input name='alma' value=<php echo $_POST['valtozonév'] ?> />

Tehat az input mezo value ertekeben kiiratod echo- val az elozoleg megadott ettekeket. Igy tudod atvinni a rejtett valrozokat is.

2018. ápr. 1. 00:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez mindenképp hasznos hogy eszembe juttatad hogy inputnál létezik value,mindíg elfelejtem.Remélem ezen a vonalon elindulva lesz eredmény.:))
2018. ápr. 1. 01:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Természetesen a user inputot SOHA ismétlem SOHA nem tesszük ki HTML-be validáció nélkül.
2018. ápr. 1. 08:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,de ez csak egy saját hobbi dologhoz kell,nem megrendelés.
2018. ápr. 1. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha hobbihoz is validálsz. Ne szokd meg a rossz megoldást, mert később éles oldalnál elég ha egy helyen elfelejted és máris sebezhető az alkalmazásod.
2018. ápr. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!