Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ban hogy lehet két ugyanoly...

C#-ban hogy lehet két ugyanolyan kattintásnak külön értéket adni?

Figyelt kérdés

Lehet,rosszúl fogalmaztam,inkább leírom a feladatot,amivel szemben állok.

A feladat az,hogy tegyünk ki 3 nyomogombot a formra.

Első,második,és harmadik.

A harmadik bezérja a programot,igy azzal nem kell foglalkozni.

Az első viszont nehéz nekem.

Azt kellene ugyanis megoldani,hogyha rákattintok egyszer az első gombra,tünjön el a második gomb,majd ha ÚJRA rákattintok az első gombra,akkor pedig jelenjen meg a második.

JElenleg:

private void Gomb1_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)

{

Gomb2.Visible = true;

}

private void Gomb3_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)

{

Close();

}

private void Gomb1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)

{

Gomb2.Visible = false;

}

private void Gomb1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)

{

}

Nincsen több ötletem,próbáltam sokféleképpen, de sajnos csak ezeket a parancsokat tudom.

Köszönöm szépen,aki segít nekem ebben.

2018. márc. 28. 11:46
1 2
 11/17 SimkoL ***** válasza:

'Mondjuk ilyen szinten azért már SimkoL is tudhatná a szintaktikát...'

Semmi örömöm nem lett volna ha nem néz utána...

Én mondtam, hogy Delphi :)

2018. márc. 28. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyre jobban megy a mások felb#szása. Egy igazi troll vagy.

Azt meg szintén elmondtuk már, hogy ez nem egy kezdőknek szóló könyv, de vergődj csak tovább vele.

2018. márc. 28. 13:40
 13/17 SimkoL ***** válasza:
Anno a Pascal-t oktató nyelvként képzelték el, fejlesztették, ezért mindennek neve volt, van. A C alapú nyelveknél persze a tömörségre (is) mentek ezért pár dolog az elején nem nagyon érthető. A not, and, or, stb... egy pici angol tudással a Pascal-ban könnyen értelmezhető.
2018. márc. 28. 13:44
 14/17 A kérdező kommentje:

"Azt meg szintén elmondtuk már, hogy ez nem egy kezdőknek szóló könyv, de vergődj csak tovább vele."

Könyv címe:Jónás Katalin- A c# nyelv és a programozás alapjai. ALAPJAI. Kinek szól? 10 éve a Blizzardnál szolgáló játékfejlesztőknek?VAgy kezdőknek,akik az alapokat hangsulyózom ALAPOKAT szeretnék elsajátítani.

2018. márc. 28. 14:02
 15/17 tabaki ***** válasza:
Nem olvastam a könyvet, de neten fellelt tartalomjegyzéke alapján pont a türelmetlen hebrencseknek szól, akiket azonnal valami mutatós parasztvakítással kell nyakon ragadni, nehogy a papírkosárban végezze a tananyag. Gyorsan a lecsóba csapva azonnal elkezd a formokon, vezérlőelemeken matatni, majd AZUTÁN, a kétszáz oldalas könyv 32. oldalán már megismertet a változókkal, a 47-iken az elágazásokkal, a 83-ikon a ciklusokkal, a 92-iken a tömbökkel, a 103. már az algoritmusokról is szót ejt, a 135-iken pedig a konzolos alkalmazások létezéséről is értesülünk. Lehet, hogy jól van elővezetve, de erősen vitatható módszertan. Ha tényleg az alapokról akarod kezdeni, akkor keress olyan irodalmat, amelyik nem sütibe rejtett apró falatokként akarja veled lenyeletni a keserű igazságot, hogy egyáltalán léteznek alapok.
2018. márc. 29. 10:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Rendben!Eddig arról volt szó,mit ne csináljak.Akkor most írjátok meg azt is,hogyan tudnék az alapoktól elindúlni.Milyen könyvet válasszak?üdv
2018. márc. 29. 11:18
 17/17 tabaki ***** válasza:

Próbáld meg ezt:

[link]

2018. márc. 29. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!