Miért mondják, hogy a "POST" ugyanolyan jó, mint a "GET"? Csak mégjobb?
Nekem csak annyi kellene, hogyne látszódjon az index.php után pl.:
index.php?aloldal=szinek
Ha átírom a Get-eket post-ra, semmit nem hoz be,csak és kizárólag a főoldalt és emellett látszik fent továbbra is a "index.php?aloldal=szinek".
<div id="oldalak">
<?php
if(isset($_POST['aloldal'])){
if(file_exists($_POST['aloldal'].'.php')){
include_once($_POST['aloldal'].'.php');
}else{
echo "Az oldal nem található!";
include_once('index.php');
}
}else{
include_once('index.php');
}
?>
</div>
De a neten csak form-okat találtam.
De nekem nem jelszó,email, név,lakcím,évszám,stb bekérése kell...
A POST-ban küldött adat egyrészt nem olyan könnyen olvasható, másrészt nincs meg a méret korlátja, mint a GET-nek. Cserébe nem menthető pl könyvjelzőként.
A POST-ot formmal v. AJAX hívással tudod feltölteni. Ettől még lehet a ? jel után GET-es rész, sőt fel is használhatod. A kettő nem zárja ki egymást feltétlenül.
#4: az a kód lenne,amit ide felraktam.:D Persze nem ugyanez,a változónevek mások. (és ez van kiegészítve különféle utasításokkal)
#5: csak form-mal?:D Szuper.:D (Ajaxhoz nem értek,lehet azon a tárhelyszolgáltatón nem is lehet. )
Tudom,baromi égő,hogy ezzel gondok vannak,pedig egy oldalt csinálnék,ami nem a localhost-on lenne.
Lehet, hogy vicces, hogy szerencsétlenkedsz, de ez inkább szánalmas, égő és felelőtlen. Szánd rá az időt, és tanulj meg normális, biztonságos oldalt készíteni, vagy bízz meg valakit, aki megcsinálja.
"Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Nem gondolom viccesnek.
ha annak gondolnám,akkor azt írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!