Nem működik ez a program kód! Miért nem? (c#)
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
namespace WindowsFormsApp9
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
Close();
}
private void Form1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
{
Form1.text = 'lajcsika formja';
}
}
}
Ez a kód nem akad lefordúlni.Egy másik válaszban kaptam,de sajnos nem sikerült mégsem a dolog.VAlaki leirná mit rontottam el? köszönöm.
Inkább azt áruld el, hogy amíg fogalmad sincs OOP alapfogalmakról, tulajdonságokról, láthatóságról meg úgy általáhan a legalapabb dolgokkal, akkor mi a szart bohóckodsz Formokkal, amiből úgy sem értesz egy árva betût sem?
A másik kérdésed alatt nagyon keménykedtél, de ez a taknyolás pont csak arra jó, hogy teljesen elvegye a kedved, hogy semmit nem értesz és rövid időn belül feladd...
Persze most én leszek a szemét bunkó...
Én spec. pontosan tudom, hogy mi a gond,de semmi értelme megmondanom.
Előre lépne egy millit, aztán jönne a következő bugyuta kérdés.
Rendben van,elárulok valamit.A könyvből tanulok,ahol feladat az,hogy írjuk át futás közbena form fejlécét.
Erre megvan a tulajdonság:MouseEnter eddig oké ezt értem.
De a könyv nem tér ki arra,hogy alá milyen parancs kell ehhez.Nem írja le.És én pedig magamtól nem tudom.
Igazatok van,még nem vagyok programozó.De talán ahelyett,hogy ezt mindíg a szemembe mondjátok,inkább segitsetek,mert a könyvben jön a következő fejezet.
Ha ezt megtudom,könnyebben mennek a dolgok utánna.Sajnálom,ha nem kapok segítséget,de megértem azt is,ha nem akarjáétok fárasztani magatokat vele.
{
}
NEkem csak ez a kóda lányeg és az,hogy mi kerüljön
Ennek a helyére.
Köszönöm,ha valaki még segít.
A MouseEnter nem tulajdonság, hanem esemény, a C#-ban nincsenek parancsok, egy form fejlécét megváltoztatni meg teljesen triviális kell legyen, ezért nincs is leírva.
Fogd fel, hogy nem tartasz még itt (még a kanyarban sem), felesleges ez a taknyolás.
{
Close();
}
}
Nah.Ez a program azt csinálja,hogy ha az egeret beviszem a form területére,akkor bezáródik.NAmármost.
A Close egy parancs vagy sem,a lányeg,hogy ilyentkeresnék arra,hogy átirhassam form fejlécét.Ha ez a szó nekem meglenne,több feladattal is tudnék végezni.Pontosan nem tudom,hogy pont kell előtte,utánna?Hogyan kell elirni?Idézőjelek közé teszem?
Egyetlen szót várok,ha nem tudjátok akkor irjátok azt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!