Milyen programozási nyelvet éri meg tanulni?
Mit akarsz csinálni? Ebben a szakmában ha arra mész amerre fúj a szél soha sem lesz semmi belőled :)
GO programozóként is kereshetsz ugyan olyan jól mint egy Java programozó.
Az a kérdés, hogy mit akarsz csinálni.
Ez kb olyan mint ha azt kérdeznéd, hogy "Milyen gyógyszert vegyek be?"
Hát attól függ, hogy mi a bajod :D Te tudnál egy ilyen kérdésre válaszolni?
...Vagy mondjuk: milyen hangszeren éri meg tanulni játszani? Attól függ, hogy rock zenekarba szeretnél menni, klasszikus zenekarba, jazz-t játszanál, csárdást, stb. A lényeg úgyis az, hogy profin műveld, és hogy meglegyenek a zeneelméleti alapok.
Tanulj némi számítástudományt, általános programozási alapokat, egy jó tanuló nyelvet, amivel gyakorolhatsz, és utána már aránylag könnyű lesz bármilyen más nyelv.
A programozás (szoftver fejlesztés) nem csak a nyelv ismeretéből áll.
Köszi mindenkinek. Én jelenleg HTML-t tanulok (középiskola), vagyis jelenleg itt járunk. Rengeteg dolgot tanultam meg még annó így pl annó a C#, és most a HTML programozási részeknél megcsinálom a feladatokat bármi is legyen az, aztán alszok mert a tanár nem tud mit kezdeni velem.
Főleg a web programozás érdekel. Tudom ez tág fogalom, nem is értem miért nem írtam ezt oda :D
A html nem programozási nyelv. Az leíró nyelv.
Lehet, hogy a Javascriptre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!