Üdv. C#-ban hogy lehet kikapcsolni az automatizálást?
A C#-ban nincs semmiféle automatizálás. Ha ilyesmire vágyol, használd továbbra is a Visual Studiot, úgy sejtem, ezt kell benne átállítanod:
// Controls if the editor should automatically close brackets after opening them
"editor.autoClosingBrackets": true,
Nekem annyi a bajom,hogy a kapcsos zárójeleket magától zárja.
Tehát ha nyitok egy kapcsos zárójelet,rögtön odateszi a másikat is.NEkem ez nem kell,én magamtól akarom lezárni a kapcsos zárójelemet.
elhiszem,hogy ez a fejlesztők számára megkönnyiti a munkát,de nekem a tanulási folyamatot elrontja,nekem nem kell könnyités,egyedül akarom a magányos zárójelemet leirni,ne rakjon oda semmit,amit nem én tettem ki.
ha én a visual studio helyett jegyzettömbbe akarom irni a sorokat,ott sem lesz segitség,de olyan fejlesztő akarok lenni,akinél ez sem lesz hátrány.
üdv
valahol a beállításoknál kellene megnézni,de nem tudom hol,erre várnék választ/segitséget.
köszönöm
Köszönöm. Én is úgy látom,hogy többet tanúlhatok azzal,ha magamtól jövök rá a hibáimra,és a fordító ugymond nem fogja a kezem.
A fileban nem találtam preference dolgot,de megpróbálom megnézni,csak pontosabban szeretném,mert az editorig és intellisensig eljutottam már.
Aha. Hát, az lehet a gond, hogy te valószínűleg a „nagy” változatot használod, nekem meg csak a Core van telepítve (ha egyáltalán elővettem néha, azzal is csak szerkesztettem eddig, fordítani parancssorból szoktam). Talán ezen az oldalon megtalálod, amit keresel, ha nem, keress rá magad:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!