Milyenre értékelnétek ezt a programozás feladatot? Jól csináltam?
Emelt informatika érettségire készülök Javával.
Gimnáziumban nem tanultam programozni, így ötletem sincs, hogy milyen formai követelményei vannak az érettséginek. Én így oldottam meg a feladatot.:
4 osztályt készítettem és mindet külön filebe tettem olvashatóság miatt, de persze egy packageben vannak.
Application:
pastebin (adasd) .com/eBD542zH
Administator:
pastebin (adasd) .com/Vf8jpBW1
Contestant:
pastebin (adasd) .com/j2xcRXBH
Answer:
pastebin (adasd) .com/vcQ32wuF
Itt van az egész project egy zip fileban. (IntelliJ-t használtam az irásához, nem tudom, hogy a megnyitásnál számít-e valamit)
ufile (adasd) .io/ft67j
(A linekhez direk raktam be ezt: (adasd). A gyakori nem engedi fentenni a kérdést nélküle. :) Valamiért nem szeretik a pastebines linkeket)
Az a baj, hogy mindent tudtam hogy hogyan kell megoldani, de kicsit sokáig tartott.
Nem komplikáltam túl?
Ha igen, akkor hogyan lehet egyszerűbben megoldani?
Ja és eddig csak angolul programoztam, plusz külföldön éltem tanultam mindent a programozásról.
Baj ha angolul írok mindent a magyar nyelvű emelt infó érettségim, ahogy itt is tettem?
5# Ha nem tetszik, akkor írd le, hogy mit rontottam el és megpróbálok dolgozni rajta.
6# Én voltam és erre jutottam. Nem tudom, hogy jól csináltam-e.
én azért kommenteket is raknék bele melyik rész mit csinál
a formai követelményekkel nem vagyok tisztában, de szerintem megfelelő ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!