Humán beállítottságú programozó?
Humán beállítottságú vagyok, de nagyon tetszik a programozás. Még elég kezdő vagyok csak két nyelvet ismerek alapszinten, de nem tudom, hogy helyt tudnék-e állni programozóként. Meg tudom tanulni a dolgokat, csak talán kicsit több időbe telik megoldani egy ‘feladatot’
Nektek mi a véleményetek?
Léteznek ilyen előzetes tudásfelmérő feladatsorok, ahol kipróbálhatod az affinitásodat.
Ha szereted a logikai játékokat, fejtörőket, a rubik kockát, akkor talán van esélyed, ha nem, akkor inkább maradj humán vonalon.
"Még elég kezdő vagyok csak két nyelvet ismerek alapszinten"
Majd amikor (gondolom) elkezdesz foglalkozni az általános programozási alapokkal, átrágod magad a száraz, unalmas részeken, és persze érted is, akkor kiderül, hogy valóban tetszik-e. :)
"Ha érdekel, akkor neked való."
Az még nem biztos. Sok ember van akit érdekel ez, mégsem jut egyről a kettőre. Sőt, ebből van több.
"Sok ember van akit érdekel ez, mégsem jut egyről a kettőre."
Lehet, hogy azért, mert azt hallgatja, hogy az érdeklődés még nem elég, hogy megtanulja, mert nem született programozó, hanem 15 évvel később állna neki??
Számtalan esetben látom/hallom, ahogy embereket lebeszélnek erről a pályáról a négyes matekja, a neme, az egyéb érdeklődési köre, vagy épp a kora miatt. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!