BME mégnökinfó szakra milyen a Macbook Air?
Igaz, kezdő vagyok, de jól el vagyok a Macbook Airem mostani specifikációival. (8gb ram, i5, 128ssd plusz 1 tera külső HDD)
Már többször több virtuális gépet futattam rajta és lazán bírta, plusz linux környezetben szervert is. Igazából lazán bírja az IDEket amiket most használok. (IntelliJ, Android Studio, NetBeans, MySQL workbecnh, sublime)
Szóval nem attól félek, hogy nem lenne elég "erős" a gépen. Nyílván majd 1-2 év mulva lehet egy erősebb apple masinára váltok :), de még tökéletesen megfelel.
Inább azt szeretném megkérdezni, hogy az egyetemen mennyire tolerálják a Macbookokat?
Vannak kompatibilitással problémák? Hogy mondjuk a használt szoftver csak windowsra érhető el és csak furcsa alternatívák vannak a Macre, ami teljesen más?
Az egyetemi társaim furcsán néznének rám? Kinéznének?
Tudom a normális embert nem érdekli. Külföldön tartózkodtam eddig és itt mindenki Macet használt, plusz az iskolai gépek is többnyire azok voltak, de tudom, hogy Magyarországon milyen a mentalitás...
szinte az összes fejlesztőprogram megvan mac-re és legalább olyan ha nem jobb minőségű mint windsz@rra levők...
szerintem nem lesz gond csak ha vmi kimondottan mikrosz@ros izét kérnek ami megeshet mert az összes magyar oktatási intézmény tövig benyal a billgéc "kft"-nek...
Nincs mitől tartanod, a MAC opréje unix tipusú.
BME VIK-en amúgy elég rég óta erős kisebbségben vannak a windowserek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!