Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok jquery-vel...

Elektromann kérdése:

Hogyan tudok jquery-vel feltölteni képet?

Figyelt kérdés

A következő drag and drop-ot szeretném használni:

[link]

Ott akadtam el, hogy mikor megpróbálok feltölteni, a PHP-ben nem kapom meg a képet, csak post-ban. Ez a következőt adja vissza:

Array

(

[0] => "files"; filename="felh.gif"

Content-Type: image/gif

GIF89a������噙�,���������ڋ�޼���H�扦�ʶ� ��L��������

�Ģ�L*�̦� �J�Ԫ���j�ܮ� V

��q�N�����k��s�=F�����i��G�!x�(P�8�����(YY9Ih��y�����Jz(V�

xʥ��j�: ;E��g ��[� � <�4|�Vl�̬,� ��M�

[1] => .C�m�ή��_�N_?�W?�o���߿�

4TP�A .��P�C��M�P��E

�5n�����!ۍ�P�I�)ǭl����1U�DP��M9u��In'O�.w-:�hПJ�m�4)TmL�F{j�YլȰr�*� ؕb��,kv$ڴײ��Z۸W���j�z�]�;v!�y�*l8�Ĵ�2V���*ǒg�<�2�T�7������ПG�}�

[2] => {��⯓�N����ǧ>t���[w_�|���'�˯��ݷv�yG r�ށ

2� z�'`qJ�]��!��������X��#�ƞ�'��^{

�(�p4�H�8���=¨㎭y�D�Hd��%���L*�ړP�

)

Gondolom az utóbbi lenne a képem, de hogy fogom ezt feltölteni?

Egy másik kérdésem az lenne, hogy valaki tudja, hogy még a jquery-ben hogy kérhetem le a kép méreteit?

2018. febr. 4. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Valaki még használ jquery-t? :o
2018. febr. 4. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:

"a PHP-ben nem kapom meg a képet, csak post-ban"

Ez mit akar jelenteni?

Hova akarod feltölteni a képet?

2018. febr. 4. 21:38
 3/10 sharkxxx ***** válasza:
2018. febr. 5. 10:43
 4/10 A kérdező kommentje:

'"a PHP-ben nem kapom meg a képet, csak post-ban"

Ez mit akar jelenteni?

Hova akarod feltölteni a képet?'

Ezt úgy értem, hogy ha include type="file" használatánál a $_FILE segítségével tölthetem fel a fájlokat a szerverre (az a módszer, amit az utolsó hozzászóló linkelt), az általam alkalmazott módszer viszont $_POST változóba küldi az adatokat. Arra lennék kívéncsi, hogy az utóbbi módszerrel hogyan tudom a képet elhelyezni a szerveren?

Az első hozzászólótól kérdezném, tudsz jobbat (javascript alapúak között) mint a jquery?

2018. febr. 5. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Wat??
2018. febr. 5. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt már natívan is megírhattad volna. CSak szerintem nem tudod, hogy hogyan kell. Ha tudnád, akkor jQuery-vel is menne. De nem megy. Amíg nem megy a javascript, felesleges a jQuery-vel kínlódni. Kb mintha úgy akarnál autót vezetni, hogy nem ismered a kreszt.
2018. febr. 5. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
2018. febr. 5. 15:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Fehet, nem is a programkódommal van probléma, mert a jelenlegi környezetben (Notepad++ Plugin PHP Script Engine) a form-os fájlfeltöltés sem működik (XAMP nem akart elindulni, ezért próbáltam mással megoldani). Ha sikerül megoldanom a problémát, tovább kísérletezek vele, de azért köszönöm a segítséget...
2018. febr. 5. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem működik. Pontosan hol akadtál el vele?
2018. ápr. 30. 14:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Már működik nekem is. Mint az utóbbi üzenetemben is írtam, rossz volt a fejlesztő környezet, semmilyen jellegű fájl feltöltésre nem képes.
2018. máj. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!