Hogyan tudok jquery-vel feltölteni képet?
A következő drag and drop-ot szeretném használni:
Ott akadtam el, hogy mikor megpróbálok feltölteni, a PHP-ben nem kapom meg a képet, csak post-ban. Ez a következőt adja vissza:
Array
(
[0] => "files"; filename="felh.gif"
Content-Type: image/gif
GIF89a������噙�,���������ڋ����H�扦�ʶ���L��������
�Ģ�L*�̦� �J�Ԫ���j�ܮ�V
��q�N�����k��s�=F�����i��G�!x�(P�8�����(YY9Ih��y�����Jz(V�
xʥ��j�:;E��g ��[�� <�4|�Vl�̬,���M�
[1] => .C�m�ή��_�N_?�W?�o���߿�
4TP�A .��P�C��M�P��E
�5n�����!ۍ�P�I�)ǭl����1U�DP��M9u��In'O�.w-:�hПJ�m�4)TmL�F{j�YլȰr�*� ؕb��,kv$ڴײ��Z۸W���j�z�]�;v!�y�*l8�Ĵ�2V���*ǒg�<�2�T�7������ПG�}�
[2] => {��⯓�N����ǧ>t���[w_�|���'�˯��ݷv�yG r�ށ
2� z�'`qJ�]��!��������X��#�ƞ�'��^{
�(�p4�H�8���=¨㎭y�D�Hd��%���L*�ړP�
)
Gondolom az utóbbi lenne a képem, de hogy fogom ezt feltölteni?
Egy másik kérdésem az lenne, hogy valaki tudja, hogy még a jquery-ben hogy kérhetem le a kép méreteit?
"a PHP-ben nem kapom meg a képet, csak post-ban"
Ez mit akar jelenteni?
Hova akarod feltölteni a képet?
'"a PHP-ben nem kapom meg a képet, csak post-ban"
Ez mit akar jelenteni?
Hova akarod feltölteni a képet?'
Ezt úgy értem, hogy ha include type="file" használatánál a $_FILE segítségével tölthetem fel a fájlokat a szerverre (az a módszer, amit az utolsó hozzászóló linkelt), az általam alkalmazott módszer viszont $_POST változóba küldi az adatokat. Arra lennék kívéncsi, hogy az utóbbi módszerrel hogyan tudom a képet elhelyezni a szerveren?
Az első hozzászólótól kérdezném, tudsz jobbat (javascript alapúak között) mint a jquery?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!