A Szegedi Tudományegyetem Programtervező informatikus szakán első évben mennyi szabadidőm van, ha rendesen felkészülök mindig, amikorra kell?
Pedig az első válaszolónak van igaza. Van akinek nehezebben megy, van akinek nem.
Például, ha elolvastál egyetem előtt 2 500 oldalas c++ programozás könyvet mint én (habár én mérnök infora járok), akkor a programozás része könnyű lesz, de láttam sokakat elvérezni ezen.
itt a programozás alapjai kurzus anyaga ( [link] ha ezek mennek sok időt megspórolsz, szerintem ez a legtöbb időt felemésztő tárgy.
Másik a kalkulus ( [link] ehhez is ott vannak mellettük a videók) heti 2 óra készüléssel bőven megajánlott jegyet lehet kapni (és akkor nem kell vizsgázni)
Ezen kívül még van kb 3-4 tárgy, de azok tényleg nem húzosak, inkább ezen a kettőn szoktak az emberek "elvérezni".
Másik kérdés, hogy bejársz-e előadásokra (amikor egy nagy teremben beszél a tanár másfél órán keresztül) vagy csak a gyakorlatra (amikor pl gépen programoztok vagy matekoztok egy teremben kb 20an) én egész suli alatt a 3-4 kötelező előadáson kívül egyre se jártam be, így elég sok szabadidőd tud lenni. :D
Köszönöm szépen az összes választ.
A gyakorlatok nem tűnnek nehéznek, mondjuk csak átfutottam gyorsan rajuk, majd jobban átnézem :) A matekot pedig nézegetni fogom szeptemberig, sokat segítettél, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!