Ajaxal nem tudok törölni az adatbázisból? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Számtalan tutorialt néztem meg, létrehoztam mindent, és az ajax kód le is fut. a 'success' rész után egy alertet írtam be, ami működik - gondolom ez azt jelöli, hogy sikeres volt a művelet. a php fájlnál is minden oké, de mégsem törlődik semmi. Látszólag az ajaxig jó, a php jól van megírva valami mégsem oké, mert nem töröl semmit az adatbázisból. Mit rontottam el?2018. jan. 23. 23:20
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagy nehezen meglett a hiba!
2018. ápr. 9. 14:47
12/12 anonim válasza:
Ha adtál volna forráskódot, már régesrég meg lenne. Elég nagy baj, hogy ennyit szenvedsz egy ilyen egyszerű feladattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!